۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
صدور حدود ۱۱ هزار پروانه ساختمانی برای واحدهای نهضت ملی مسکن زاهدان

صدور حدود ۱۱ هزار پروانه ساختمانی برای واحدهای نهضت ملی مسکن زاهدان

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از صدور ۱۱ هزار و ۳۴۳ پروانه ساختمانی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در شهر زاهدان خبر داد.

به گزارش بازار، ابوالفضل مهدیار روز سه‌شنبه افزود: متوسط پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر زاهدان ۷۷ درصد بوده که نشان‌دهنده حرکت سریع و کارآمد در اجرای این طرح در مرکز استان همچون سایر نقاط است.

وی گفت: اجرای این طرح علاوه بر تامین مسکن برای اقشار مختلف جامعه، زمینه اشتغال ۱۶ هزار و ۵۷۶ نفر در مرکز استان را فراهم کرده است که به بهبود وضعیت اقتصادی و کاهش بیکاری در منطقه کمک بسیاری خواهد کرد.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان وبلوچستان تاکید کرد: این پروژه‌ها با رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و استفاده از فناوری‌های نوین در ساخت و ساز نه‌تنها مسکن‌های مقاوم و ایمن را برای مردم فراهم می‌آورد بلکه به کاهش هزینه‌ها و تسریع در زمان ساخت نیز منجر می شود.

مهدیار افزود: همچنین طرح نهضت ملی مسکن در سیستان و بلوچستان به‌ویژه در زاهدان نه تنها پاسخگوی نیاز مسکن مردم است بلکه در ایجاد زیرساخت‌های جدید و بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند.

کد خبر: ۳۶۶٬۰۳۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha