۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۱
شکایت قطر علیه رژیم صهیونیستی به ایکائو

شکایت قطر علیه رژیم صهیونیستی به ایکائو

قطر در واکنش به حمله اسرائیل به مجتمع‌های مسکونی دوحه، با نامه‌ای به ایکائو، آن را نقض قوانین بین‌المللی و تعرض به حاکمیت ملی خود دانست.

به گزارش بازار، خبرگزاری قنا گزارش داد که قطر نامه‌ای رسمی به رئیس شورای سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو) تسلیم کرد که به حمله هوایی رژیم اسرائیل علیه اماکن مسکونی تعدادی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه، در تاریخ ۹ سپتامبر ۲۰۲۵، اشاره دارد.

این نامه توسط عیسی عبدالله المالکی، نماینده دائم قطر در ایکائو تحویل داده شد.

در متن نامه تأکید شده است که حمله مذکور نقض آشکار حاکمیت ملی قطر و مغایر با مفاد کنوانسیون شیکاگو درباره هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی است.

قطر در پایان این پیام، ضمن محکوم کردن تجاوز اسرائیل، بر حق کامل خود برای پیگیری موضوع در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی تأکید کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه ۱۸ شهریور محل اقامت رهبران حماس در دوحه را بمباران کرد.

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که این حمله با هماهنگی دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ انجام شده است. با این وجود دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شد: عملیات علیه رهبران حماس کاملاً مستقل و اسرائیلی بود.

وزارت امور خارجه قطر نیز با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، حمله رژیم صهیونیستی به اماکن مسکونی شماری از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این اقدام تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.

کد خبر: ۳۶۵٬۵۵۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha