۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
تعمیرات ۱۰۲ هزار مگاواتی نیروگاه‌های حرارتی کشور در یک‌سال اخیر

تعمیرات ۱۰۲ هزار مگاواتی نیروگاه‌های حرارتی کشور در یک‌سال اخیر

معاون تولید شرکت برق حرارتی گفت نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی کامل، حتی در فصل گرم و با تولید محدود نیروگاه‌های برق‌آبی، برق کشور را به‌صورت پیوسته تأمین کردند.

به گزارش بازار، ناصر اسکندری، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی درخصوص وضعیت نیروگاه‌های حرارتی کشور گفت: در دوره تعمیراتی گذشته که از شهریور ماه سال قبل شروع و تا خرداد ماه سال جاری ادامه داشت تمامی اقدامات تعمیراتی این نیروگاه‌ها به صورت مطلوب انجام شده است.

وی با اشاره به تعمیرات بیش از ۱۰۲ هزار مگاواتی در این دوره افزود: به این ترتیب و با انجام تعمیرات با کیفیت و تامین قطعات مورد نیاز نیروگاه‌های حرارتی کشور آماده تامین برق برای فصل گرم سال بودند.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی همچنین با اشاره به آمادگی بالای ۹۸ درصدی این نیروگاه‌ها در فصل گرم سال جاری ادامه داد: خوشبختانه نیروگاه‌های حرارتی علیرغم تولید محدود نیروگاه‌های برق‌آبی و فصل گرم با آمادگی کامل به تامین برق کشور پرداخته و توانستند با تولید پیوسته برق مطلوبی را در اختیار مردم قرار دهند.

اسکندری همچنین درخصوص فصل جدید تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی نیز گفت: این فصل از نیمه دوم شهریور ماه امسال شروع شده و تا خرداد سال آینده ادامه خواهد داشت. در این دوره نیز بیش از ۱۱۰ هزار مگاوات فعالیت‌های تعمیراتی برای تمام نیروگاه‌های دولتی و خصوصی کشور انجام خواهد شد.

وی درپایان درخصوص برنامه‌ریزی تعمیراتی سال جدید گفت: امیدواریم تا با تامین به موقع منابع کافی و قطعات مورد نیاز همانند سال گذشته، این تعمیرات نیز به درستی برای نیروگاه‌های کشور اتفاق بیفتد تا بتوانیم آمادگی کاملی را برای تامین برق هم برای زمستان پیش‌رو و هم برای تابستان گرم سال آینده ایجاد کنیم تا نیروگاه‌ها بتوانند با آمادگی بالای ۹۸ درصد در اختیار شبکه قرار گیرند.

کد خبر: ۳۶۵٬۴۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha