۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
دومین رویداد «اکوتویسم» شاهرود آغاز به کار کرد ؛ تلاش برای جذب سرمایه گذار
از امروز؛

دومین رویداد «اکوتویسم» شاهرود آغاز به کار کرد ؛ تلاش برای جذب سرمایه گذار

شاهرود - اخلاقی سرپرست میراث فرهنگی استان سمنان از برگزاری دومین رویداد اکوتوریسم شهرستان شاهرود به نام جشنواره گردشگری توران کنام ایران خبر داد.

بهمن اخلاقی در گفتگو با خبرنگار بازار، ضمن بیان اینکه جشنواره گردشگری توران کنام ایران از امروز در شاهرود آغاز به کار کرد، ابراز کرد: این رویداد گردشگری و جذب سرمایه گذار در حوزه توریسم در با تمرکز بر بخش بیارجمند و منطقه توران تنها زیستگاه یوزپلنگ آسیایی در دنیا برگزار شده است.

وی با بیان اینکه این دومین اکوتوریسم شهرستان شاهرود در سال های اخیر است، ابراز کرد: این رویداد گردشگری با حضور علاقمندان، فعالان گردشگری، سرمایه گذاران و اساتید دانشگاه و مردم علاقمند از بیست و ششم شهریورماه آغاز و تا بیست و هشتم شهریورماه ادامه خواهد داشت.

سرپرست میراث فرهنگی استان سمنان با برگزاری کارگاه های آموزشی حوزه اکوتوریسم و گردشگری از جمله بخش های جانبی این رویداد گردشگری است، ابراز کرد: بازدید از زیستکره توران و روستاهای منطقه خارتوران بیارجمند در شهرستان شاهرود از دیگر بخش های جانبی این رویداد است.

دومین رویداد «اکوتویسم» شاهرود آغاز به کار کرد ؛ تلاش برای جذب سرمایه گذار

اخلاقی با بیان اینکه بازدید از محور گردشگری دزیان، گیور و قلعه بالا، رصد ستارگان در آسمان شب کویر، اجرای موسیقی محلی و بازدید از کاروانسرای ثبت جهانی در کنار مراسم محلی و بومی از دیگر برنامه های جانبی این رویداد است، افزود: یک نمایشگاه صنایع دستی هم در این رویداد برپا شده است.

وی با بیان اینکه اساتید برتر اکوتویسم با رویکرد گونه های اندمیک مانند یوزپلنگ آسیایی، گورخر ایرانی و ... در این رویداد حضور دارند، گفت: عموم مردم هم می توانند از این جشنواره بازدید کنند همچنین روز پنجشنبه ساعت ۱۵در روستای گیور، مراسم عمومی زیبایی برای مردم تدارک دیده شده است.

سرپرست میراث فرهنگی استان سمنان با بیان اینکه جذب سرمایه گذار در حوزه گردشگر از مهمترین رویکردهای اقتصادی ما در برگزاری این مراسم است، افزود: به دنبال شناساندن ظرفیت ها و مزیت های قابل سرمایه گذاری منطقه توران شاهرود هستیم.

کد خبر: ۳۶۴٬۹۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha