۲۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
هشدار جدی وزیر خارجه چین به آمریکا

هشدار جدی وزیر خارجه چین به آمریکا

وزیر امور خارجه چین، در گفت‌وگو با وزیر امور خارجه آمریکا، گفت: ایالات متحده باید در اظهارات و اقدامات خود در مورد مسئله تایوان محتاط باشد.

به گزارش بازار، وزارت امور خارجه چین به نقل از وانگ یی درباره تماس تلفنی گفت: «ایالات متحده باید در اظهارات و اقدامات خود، به ویژه در مورد مسائلی که مربوط به منافع اصلی چین، مانند تایوان است، احتیاط کند.»

وانگ یی گفت: «چین اظهارات و اقدامات اخیر ایالات متحده را دخالت در امور داخلی خود می‌داند. آنها به حقوق و منافع مشروع چین آسیب رسانده‌اند و هیچ کاری برای بهبود روابط بین پکن و واشنگتن انجام نمی‌دهند. چین به شدت با چنین رفتاری مخالف است.»

روز چهارشنبه، دونگ جون، وزیر دفاع چین، در گفت‌وگوی ویدئو کنفرانسی با پیت هگست، رئیس پنتاگون، گفت که هرگونه تلاشی برای «استفاده از تایوان برای مهار چین» شکست خواهد خورد.

به گزارش ریانووستی، تایوان از سال ۱۹۴۹ مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود. پکن این جزیره را به عنوان استان خود می‌بیند، در حالی که تایوان، سرزمینی با دولت منتخب خود، ادعا می‌کند که یک «کشور خودمختار» است، اگرچه از اعلام استقلال خودداری کرده است. پکن با هرگونه تماس رسمی کشورهای خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را «غیر قابل انکار» می‌داند.

کد خبر: ۳۶۳٬۷۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha