۱۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
۲۵ هزار تن زیتون از باغات طارم برداشت می‌شود

۲۵ هزار تن زیتون از باغات طارم برداشت می‌شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان طارم گفت: طبق پیش بینی صورت گرفته امسال ۲۵ هزار تن محصول زیتون از باغات شهرستان طارم برداشت می‌شود.

به گزارش بازار، منوچهر یارمحمدی با اشاره به آغاز برداشت زیتون از باغات شهرستان طارم افزود: برداشت این طلای سبز از ۱۵ شهریور ماه جاری آغاز شده است و تا ۲۰ مهر ماه ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هم اکنون ۹ هزار نفر از باغداران طارمی، مشغول برداشت طلای سبز از سطح ۱۷ هزار هکتار از باغات این شهرستان هستند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان طارم ادامه داد: با وجود کم‌ بار بودن محصول زیتون در سال جاری، کیفیت بالای آن بیش از گذشته مورد توجه باغداران و خریداران قرار گرفته است.

یارمحمدی افزود: شهرستان طارم ۵۰ درصد از زیتون کشور را تولید می‌کند، امسال نیز همانند سال‌های گذشته با مشکل کم‌آبی در زمان حساس برداشت مواجه است که دغدغه اصلی باغداران در فصل برداشت به شمار می‌رود.

وی اظهار داشت: محصول زیتون طارم، هم به صورت خام و هم به صورت فرآوری شده، از طریق ۱۵۰ واحد فرآوری فعال در این شهرستان، به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان طارم، فرآوری ۱۰۰ درصدی و توانمندی صادرات را از جمله ویژگی‌های بارز صنعت زیتون طارم ذکر کرد.

وی یادآور شد: با آغاز فصل برداشت زیتون، پیش‌بینی می‌شود بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ نفر روز در باغات و واحدهای فرآوری مشغول به کار شوند.

یارمحمدی افزود: طبق پیش‌بینی‌ها، امسال از محل برداشت زیتون سبز، حدود سه هزار میلیارد تومان درآمد برای باغداران شهرستان طارم حاصل خواهد شد.

کد خبر: ۳۶۳٬۱۷۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha