۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
مجارستان رکورد واردات گاز روسیه را شکست

مجارستان رکورد واردات گاز روسیه را شکست

مجارستان با واردات بیش از ۵ میلیارد مترمکعب گاز روسیه از طریق خط لوله ترک‌استریم رقم بی‌سابقه‌ای را ثبت کرد.

به گزارش بازار از راشا تودی، پیتر سیجارتو، وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد که کشورش از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون بیش از ۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از روسیه دریافت کرده است. این حجم از گاز از طریق خط لوله ترک‌استریم که روسیه را مستقیما به ترکیه و جنوب اروپا متصل می‌کند، وارد مجارستان شده است.

سیجارتو گفت: «حجم‌های بی‌سابقه‌ای از گاز از مسیر صربستان وارد مجارستان می‌شود که هم امنیت انرژی ما را تضمین و هم به حفظ دستاوردهایمان در پایین نگه داشتن هزینه‌های انرژی خانوار کمک می‌کند.»

مجارستان همچنان بیشتر گاز خود را بر اساس قراردادهای بلندمدت با شرکت روسی گازپروم دریافت می‌کند و دولت بوداپست این مسیر را حیاتی برای امنیت انرژی می‌داند. طبق داده‌های رسمی، در سال ۲۰۲۴ واردات گاز روسیه به مجارستان به رکورد ۷.۶ میلیارد مترمکعب رسیده بود.

این در حالی است که اتحادیه اروپا قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۷ واردات انرژی از روسیه را به‌طور کامل متوقف کند.

مجارستان با این طرح مخالفت کرده و هشدار داده است چنین اقدامی امنیت انرژی کشور را نابود و موجب جهش قیمت‌ها خواهد شد.

کد خبر: ۳۶۲٬۵۶۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha