۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
تکنسین‌های نفتی گرفتار در تالاب شادگان از خطر مرگ نجات یافتند
با پیگیری استاندار خوزستان؛

تکنسین‌های نفتی گرفتار در تالاب شادگان از خطر مرگ نجات یافتند

با هماهنگی و پیگیری استاندار خوزستان هشت تن از تکنسین‌های شرکت اکتشاف نفت که در تالاب شادگان گرفتار شده بودند، نجات یافتند.

به گزارش بازار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان حوالی ساعت ۱۵ روز چهارشنبه هشت تکنسین شرکت اکتشاف نفت در باتلاق تالاب شادگان گرفتار شدند که با پیگیری مستمر و دستورات سیدمحمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان و اعزام بالگردهای هلال احمر، اورژانس، پایگاه هوا نیروز مسجدسلیمان. نیروهای امدادی پس از گذشته حدود چهار ساعت تکنسین‌های گرفتار با موفقیت نجات یافتند.

بر اساس این گزارش، عملیات نجات حاصل همکاری و هماهنگی میان شرکت مناطق نفتخیز جنوب، اداره کل مدیریت بحران استانداری، معاونت امنیتی انتظامی استانداری و فرمانداری شهرستان شادگان بود که در نهایت منجر به خاتمه این عملیات شد.

همه تکنسین‌های نجات یافته از سلامت کامل برخوردار هستند.

کد خبر: ۳۶۲٬۴۲۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha