۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
واگذاری ۲۰ درصد باقیمانده مسکن ایثارگران کرمانشاه در حال پیگیری است
استاندار:

واگذاری ۲۰ درصد باقیمانده مسکن ایثارگران کرمانشاه در حال پیگیری است

استاندار کرمانشاه از پیگیری جدی واگذاری ۲۰ درصد باقیمانده مسکن ایثارگران این استان در جلسه‌ای با رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی کشور در تهران خبر داد.

به گزارش بازار، منوچهر حبیبی در نشستی که یکشنبه شب با حضور جمعی از اعضای کارگروه ایثارگران استان در محل دفتر استاندار برگزار شد با تأکید بر اینکه حل مشکلات ایثارگران از اولویت‌های اصلی استان است، گفت: این مباحث با جدیت پیگیری خواهد شد و مدیران دستگاه‌های مرتبط موظف‌اند همکاری کامل داشته باشند.

در این نشست، موضوع واگذاری ۲۰ درصد باقی‌مانده خانه‌سازی شرکت ایثار به ایثارگران مطرح و مقرر شد این موضوع طی جلسه‌ای در هفته آینده با حضور استاندار کرمانشاه و دکتر عالی‌پور، رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی کشور، در تهران پیگیری شود. اجرای این طرح می‌تواند بیش از ۵۵۰۰ ایثارگر استان را از مزایای آن بهره‌مند سازد.

همچنین مشکل آماده‌سازی ۲۷ هکتاری مسکن ایثارگران در شهرک ظفر کرمانشاه مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت و دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری در این زمینه شدند. علاوه بر این، روند اجرای ۳۰۰ هکتاری زمین ویژه ایثارگران نیز در این نشست پیگیری شد.

کد خبر: ۳۶۲٬۰۲۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha