به گزارش بازار، شهرکنشینان عصر روز سه شنبه مجددا در اعتراض به عدم موافقت کابینه نتانیاهو با حماس بر سر تبادل اسرا و توقف جنگ، دست به تظاهرات زدند.
در همین راستا، کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل گزارش داد تظاهرکنندگان در اعتراض به پایان جنگ، یک جاده ساحلی در نزدیکی عتلیت واقع جنوب حیفا را مسدود کردند.
شهرکنشینان بارها با برگزاری تظاهراتی علیه کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی توافق هرچه سریعتر برای آزادی اسرای اسرائیلی نزد جنبش حماس در غزه را خواستار شدند.
بنا بر گزارش الجزیره، تحقیقات منابع صهیونیستی نشان میدهد که نتانیاهو و «ایتامار بنگویر»، وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی وی پنج مرتبه در دستیابی به توافق تبادل اسرا با حماس کارشکنی کردهاند.
از طرفی مسئولان حماس اعلام کردند هنوز پاسخی از سوی رژیم صهیونیستی برای موافقت با طرح پیشنهادی مصر و قطر برای اتش بس در غزه را دریافت نکرده و عنوان کردند اکنون توپ در زمین رژیم صهیونیستی است.
نظر شما