۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
صدراعظم آلمان: دیگر نمی‌توانیم از پس هزینه‌های رفاه اجتماعی برآییم!

صدراعظم آلمان: دیگر نمی‌توانیم از پس هزینه‌های رفاه اجتماعی برآییم!

صدراعظم آلمان به سنگین بودن هزینه‌های رفاه اجتماعی در این کشور و ناتوانی دولت برای پرداخت آنها اعتراف کرد.

به گزارش بازار به نقل از روسیا الیوم، نشریه دیلی تلگراف گزارش داد که فردریش مرتس، صدراعظم آلمان در جریان سخنرانی خود در یک نشست حزبی، اعتراف کرد که این کشور دیگر نمی‌تواند از پس هزینه‌های رفاه اجتماعی برآید.

وی بیان کرد: دیگر تأمین مالی رفاه اجتماعی در کشور با شرایط کنونی ممکن نیست. ما نمی‌توانیم از لحاظ اقتصادی از پس آن برآییم.

مرتس پیشتر نیز گفته بود که حل چالش‌های اقتصادی در آلمان بسیار سخت‌تر از آن چیزی است که وی در ابتدا تصور می‌کرد.

وی اضافه کرد: ما تنها در مرحله ضعف اقتصادی نیستیم بلکه با بحران ساختاری در اقتصاد آلمان نیز رو به رو هستیم.

آلمان که گفته می‌شود قدرت صنعتی اروپا به شمار می‌رود از افزایش پی در پی هزینه‌های انرژی و تنش‌های ناشی از اعمال تعرفه‌های گمرکی آمریکا رنج می‌برد.

کد خبر: ۳۶۰٬۵۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha