۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
فدرال رزرو آمریکا در برابر خواسته‌های ترامپ تسلیم شد

فدرال رزرو آمریکا در برابر خواسته‌های ترامپ تسلیم شد

مرکز مطالعات استراتژیک جابکینز اعلام کرد که فدرال رزرو آمریکا به خواسته‌های ترامپ پاسخ می‌دهد.

به گزارش بازار، مهند عباس حدادین، مدیر کل مرکز مطالعات استراتژیک جابکینز و متخصص و تحلیلگر استراتژیک و اقتصادی، گفت که به نظر می‌رسد جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا، جدیت ترامپ را در مورد برکناری خود در صورت عدم کاهش نرخ بهره در ماه آینده احساس کرده است.

این موضوع در اظهارات او در سمپوزیوم جکسون هول در وایومینگ بیان شد و نشان می‌دهد که اقتصاد ایالات متحده به اندازه کافی متزلزل است که بانک مرکزی ممکن است به زودی نیاز به کاهش نرخ بهره داشته باشد.

اگرچه جروم پاول پیش از این اظهار داشت که تعرفه‌های ترامپ، قیمت‌ها را افزایش داده و منجر به تورم بیشتر خواهد شد، اما پیش از این اعلام کرده بود که نرخ بهره در ماه سپتامبر کاهش نخواهد یافت. با این حال، آنچه جروم اخیرا گفت با اظهارات قبلی او متفاوت بود.

او اظهار داشت که تعرفه‌ها، تأثیر کوتاه‌مدتی بر تورم دارند و فرصت کاهش نرخ بهره شاید ماه آینده فراهم شود و دو کاهش تا پایان سال امکان‌پذیر است.

حدادین همچنین پیش‌بینی کرد که کاهش نرخ بهره تا پایان سال بین ۵۰ تا ۷۰ واحد، یعنی دو برابر، خواهد بود.

وی افزود: همه این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که جهان منتظر دیدار قریب‌الوقوع پوتین و زلنسکی و احتمال دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ است. علاوه بر این، رژیم صهیونیستی به دلایلی که از نظر سیاسی به نفع نخست وزیر اسرائیل خواهد بود، همچنان به طولانی کردن جنگ غزه ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۳۶۰٬۲۷۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha