به گزارش بازار، شورای سردبیری روزنامه وال استریت ژورنال درباره احیای تحقیقات علیه جان بولتون (مشاور امنیت ملی دولت اول ترامپ) نوشته است:
رئیسجمهور ترامپ در انتخابات وعده داده بود که چیزهای مهمتری از انتقامجویی علیه مخالفانش را در ذهن دارد اما حالا انتقامجویی به بخش مهمی از دور دوم ریاست جمهوری او تبدیل شده است. کارزار انتقامجویی او با یورش مأموران افبیآی به خانه و دفتر جان بولتون سمت و سوی شومی پیدا کرده است.
آقای بولتون در دوره اول ریاست جمهوری از چشم آقای ترامپ افتاد و بعد، زمانی که آقای ترامپ هنوز رئیسجمهور بود، کتابی درباره تجربیاتش در کاخ سفید نوشت. آقای ترامپ تلاش کرد مانع از انتشار آن شود ولی موفق نشد. رئیسجمهور سپس ادعا کرد که آقای بولتون اطلاعات طبقهبندیشده را افشا کرده اما تحقیقات در اینباره با ریاست جمهوری بایدن متوقف شد.
آقای ترامپ حتی محافظت امنیتی مشاور سابق خود را که جزو اهداف ایران محسوب میشود، لغو کرده است. آقای بولتون که مجبور شده هزینه حفظ امنیتش را خودش بپردازد، حالا باید پول وکیل هم بدهد.
نظر شما