۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۱
آیا جنگ می‌شود؟| لاریجانی: جنگ ما هنوز خاتمه پیدا نکرده

آیا جنگ می‌شود؟| لاریجانی: جنگ ما هنوز خاتمه پیدا نکرده

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: من نمی‌گویم الان جنگ بالفعل وجود دارد، ولی بدانیم که جنگی شروع شده و این جنگ الان فقط به قطع آتش بسنده کرده است.

به گزارش بازار، علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات اخیر گفت: مذاکره وقتی ثمر می‌دهد که طرف مقابل بفهمد جنگ خاصیّتی ندارد و مثلاً بخواهد از راه مذاکره مسائل را حل بکند؛ امّا اگر بخواهد مذاکره را بهانه کند برای یک عملیّات دیگر، خب این یک مذاکرۀ صحیحی نیست.

لاریجانی افزود: در این زمینه شرط ما این است که مذاکرۀ واقعی بکنیم. اگر دنبال جنگید، بروید کارهایتان را بکنید، هر وقت پشیمان شدید بیایید برای مذاکره.

لاریجانی ادامه داد: در این جنگ متوجّه شدند که «ایرانی‌ها تسلیم‌بشو نیستند»؛ شرط انجام مذاکره واقعی این است که این را درک کنند.

آیا دوباره جنگ می‌شود؟

دبیر شورای عالی امنیت ملی: توصیۀ من واقعاً این است که در داخل کشور به این نکته توجّه بشود که جنگ ما هنوز خاتمه پیدا نکرده؛ هم جریان‌های سیاسی، هم افرادی که تریبون دارند، باید توجّه داشته باشند که ما در یک موقعیّت مهم هستیم.

وی درپایان تصریح کرد: من نمی‌گویم الان جنگ بالفعل وجود دارد، ولی بدانیم که جنگی شروع شده و این جنگ الان فقط به قطع آتش بسنده کرده؛ پس ما باید آماده باشیم و همبستگی‌مان را حفظ بکنیم.

کد خبر: ۳۶۰٬۱۲۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha