وزیر ارتباطات: اختلال GPS به دلیل ملاحظات امنیتی حضور احتمالی پهپادها است

وزیر ارتباطات: اختلال GPS به دلیل ملاحظات امنیتی حضور احتمالی پهپادها است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این مشکلات به دلیل ملاحظات مربوط به حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از جان شهروندان توسط نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی ایجاد شده است.

به گزارش بازار، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه هیأت دولت، با اشاره به اختلالات اخیر در طیف‌های فرکانسی و سیستم‌ جی‌پی‌اس اعلام کرد: «این مشکلات به دلیل ملاحظات مربوط به حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از جان شهروندان توسط نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی ایجاد شده است.»

وزیر ارتباطات افزود: «این موضوع در حال وقوع است و ما در حال رایزنی هستیم تا این مسائل به‌صورت تدریجی برطرف شود.»

هاشمی تأکید کرد که اختلال در سیگنال‌های فرکانسی و جی‌پی‌اس باعث اختلال در ارائه خدمات کسب‌وکارها و کاهش کیفیت ارتباطات شده است.

او خاطرنشان کرد: «جی‌پی‌اس و طیف‌های فرکانسی زیرساخت‌هایی هستند که اپراتورهای همراه به آن نیاز دارند و مدیریت ناکافی این موارد باعث کاهش کیفیت خدمات می‌شود. بخشی از افت کیفیت هفته‌های اخیر نیز ناشی از همین مسئله است.»

وزیر ارتباطات درباره احتمال استفاده از سامانه چینی به جای GPS نیز تاکید کرد: «ما از همه ظرفیت‌هایی که در دنیا وجود دارد استفاده می‌کنیم؛ طبیعت کار هم این است که اتکا صرفا به یک فناوری و یک مجموعه نباشد و ما از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم.»

پیش‌بینی شش هزار میلیارد تومان منابع حمایتی جدید برای کسب‌وکارها

هاشمی همچنین اعلام کرد که علاوه بر بسته اختصاصی دو هزار میلیارد تومانی وزارت ارتباطات برای حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از اختلالات، این وزارتخانه با همکاری معاونت علمی رئیس‌جمهوری و وزارت اقتصاد شش همت (هزار میلیارد تومان) منابع دیگر هم پیش‌بینی کرده است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت حمایت، به سایت اعلام‌شده از سوی این وزارتخانه مراجعه کنند.

اپراتورها تهدید به قطعی اینترنت نکردند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به سخنان مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش تعرفه‌ اینترنت همراه، توضیح داد: «اپراتورها به طور طبیعی و به دلایل مختلف افزایش تعرفه‌ها را دنبال می‌کنند. به واسطه این دلایل، توسعه اپراتورها کند شده و جایی هم طبیعتا مورد قبول نیست. این دغدغه اپراتورهاست که ناترازی انرژی را در آینده در حوزه اینترنت هم ممکن است داشته باشیم و تهدید نبوده است.»

«علیرضا رفیعی»، مدیرعامل ایرانسل، در نشستی با خبرنگاران گفته بود: «بدون اصلاح تعرفه، اپراتور توان سرمایه‌گذاری ندارد و باید منتظر باشیم که در پی قطعی برق و عدم امکان تامین باتری، اینترنت نیز قطع شود که این موضوع، اصلا مورد نظر وزارت ارتباطات، اپراتورها و شخص آقای وزیر نیست.»

کد خبر: ۳۵۹٬۸۵۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha