۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
آغاز شهریور در مازندران با تعطیلی؛ شنبه تعطیل است

آغاز شهریور در مازندران با تعطیلی؛ شنبه تعطیل است

نخستین روز شهریور در مازندران به دلیل پیش‌بینی افزایش دما و گرمای هوا با هدف کاهش مصرف انرژی برق و پیشگیری از افزایش خاموشی‌ها تعطیل اعلام شد.

به گزارش بازار، استانداری مازندران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد تعطیلی شنبه هفته آینده -یکم شهریور- که در برخی استان‌ها اعمال شده برای این استان نیز در نظر گرفته شده و شنبه پیش رو در این مازندران تعطیل است.

بر اساس این اطلاعیه، دستگاه‌های دولتی، ادارات، نهادهای عمومی غیر دولتی و مراکز و مؤسسات آموزشی مازندران در نخستین روز شهریور به منظور کاهش مصرف انرژی تعطیل هستند.

استمرار گرمای هوا در مازندران که از ابتدای مرداد تا کنون مسوولان این استان را وادار به تعطیلی چهارشنبه‌ها کرده بود و منجر به تعطیلی روزهای یکم، هشتم، پانزدهم و بیست‌ودوم مرداد کرد.

بنا به اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، این تصمیم از سوی کارگروه ناترازی انرژی استان و با هدف کاهش فشار بر زیرساخت‌های تأمین برق اتخاذ شده است.

عیسی قاسمی طوسی اظهار کرد: این تعطیلی شامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان مانند مراکز درمانی، اورژانس، آتش‌نشانی و سایر نهادهای خدمت‌رسان حیاتی نخواهد بود و فعالیت این مراکز طبق روال معمول ادامه خواهد داشت.

وی افزود: مدیران در همه دستگاه‌های اجرایی موظف به پایش و رصد دقیق نکات مربوط به رعایت اصول مصرف بهینه انرژی هستند. از همه مردم نیز در سراسر استان درخواست و انتظار داریم که نسبت به مصرف بهینه برق توجه ویژه داشته باشند.

کد خبر: ۳۵۹٬۴۶۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha