۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
اهتمام شهرداری مدیریت ترافیک در شاهرود | اداره پست بالاخره تملک می شود
شهردار شاهرود:

اهتمام شهرداری مدیریت ترافیک در شاهرود | اداره پست بالاخره تملک می شود

شاهرود - شهردار شاهرود از اجرای طرح های مدیریت ترافیک در این شهر خبر داد و گفت: در سال های اخیر تنها ۲۵ میدان جدید در شهر ایجاد و ۲۱ میدان نیز بازپیرایی شده است.

به گزارش خبرنگار بازار، محسن احمدی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه در آتش نشانی شاهرود ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه ترافیکی شهر شاهرود بیان کرد: در سال های اخیر تنها ۲۵ میدان جدید در شاهرود اجرا و ۲۱ میدان نیز بازپیرایی و تعریف هندسی جدید شده است.

وی با بیان اینکه میادین نماز، شهید دامغانی، شهید دوران، شهدای لبنان، لاله، میدان شاهد، بهارستان و ... در زمره این میادین است، ابراز کرد: در پنج سال اخیر همچنین اصلاح هندسی و بهبود معابر و میادین به میزان حدوداً ۲۰ مورد در شهر شاهرود اجرایی شده که از جمله آنها می توان به اصلاح هندسی میدان امام رضا(ع)، میدان حسینی شاهرودی، میدان آزادی، میدان قیام، میدان کارگر و بسیج و ... اشاره کرد.

بهبود معابر شهری

شهردار شاهرود همچنین از احداث ۶۵ مورد دوربرگردان با هدف کاهش تصادفات و همچنین تسهیل در آمد و شد خودرو ها و دور نگه داشتن آنها از محل تردد مردم خبر داد و ابراز کرد: دوربرگردان های بلوار خلیج فارس، بلوار طاهری، میدان مدرس، میدان شفا، میدان قیام، میدان شهید دوران و ... در زمره این دوربرگردان ها هستند.

احمدی تملک، تعریض و بازگشایی مسیرها و معابر شهر شاهرود را یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در مجموعه شهرداری شاهرود دانست و ابراز کرد: بسیار از معابری که حتی یک خودرو نیز به سختی از آنها تردد می کرد، به همت شهرداری تملیک و بازگشایی آنها صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه ۴۱ مورد بازگشایی و تملیک در شهر شاهرود طی پنج سال اخیر صورت گرفته است، افزود: کوچه شهید قندی، شهید شیرودی، خیابان غفاری، کارون، گلبرگ، خاوران، ۱۷ شهریور، کوچه بانک کشاورزی و ... در زمره این تملک ها و بازگشایی هایی هستند که امروز شاهد رضایتمندی مردم شهر شاهرود در قبال این بازگشایی ها و تعریض ها هستیم.

اهتمام شهرداری مدیریت ترافیک در شاهرود | اداره پست بالاخره تملک می شود

تملک اداره پست

شهردار شاهرود در ادامه از تملک قریب الوقوع اداره پست شاهرود در آینده نزدیک توسط شهرداری و تخریب آن در راستای بازگشایی و تعریض میدان امام(ره) که مهمترین میدان شهر شاهرود است خبر داد و ابراز کرد: سال ها است که شهرداری به دنبال تملک و جایجایی این مجموعه است تا بتواند اقدامات لازم را در راستای بازپیرایی و بازگشایی میدان امام (ره) شاهرود انجام دهد اما سنگ اندازی های بسیار زیادی در این مسیر انجام می شود.

احمدی با بیان اینکه در سفر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به شاهرود مذاکرات جدی و طولانی در این خصوص صورت گرفت، ابراز کرد: ما پیشنهادات خوبی به پست داده ایم تا بتوانیم این ساختمان که در واقع طرح توسعه میدان امام شاهرود را مختل کرده تخریب کنیم و به دنبال معامله برد برد هم هستیم تا منافع اداره پست هم تامین می شود به هر صورت خوشبختانه با دستور مدیرعامل پست کشور قرار است این اتفاق رخ دهد و امیدواریم بتوانیم تا دهه فجر این ساختمان را تخریب و به میدان امام (ره) شاهرود الحاق کنیم تا لذت آن برای همه مردم شهر باشد.

وی در ادامه به تملک ۴۲۰۰ متر مربع گاراژ در هسته مرکزی شهر شاهرود و احداث پارکنیگ طبقاتی و پایانه اتوبوس رانی و تاکسی رانی شهر شاهرود نیز اشاره کرد و افزود: این مجموعه شامل ده خط اتوبوس رانی و تاکسی رانی مسقف، دو طبقه پارکینگ همچنین پنج باب مغازه تجاری، باشگاه و نمازخانه و ... است که می تواند نیاز هسته مرکزی شهر شاهرود را به خوبی برطرف کرده و همچنین ترافیک را هم کاهش دهد.

راه اندازی ۲ واحد جدید

شهردار شاهرود در ادامه از ایجاد دو سازمان جدید در مجموعه شهرداری به عنوان یک اتفاق ویژه خبر داد و گفت: راه اندازی واحد عمران و بازآفرینی شهری با هدف ارتقای عمران و معماری در شهر شاهرود و همچنین واحد اداره مدیریت پسماند شهری از جمله اقدامات ویژه و مثال زدنی شهرداری شاهرود در سال های اخیر است همچنین مرکز مانیتورینگ شهرداری شاهرود هم اکنون با ۱۰۵ دوربین تجهیز شده و به عنوان نخستین و مجهز ترین مرکز مانیتورینگ شهرهای استان سمنان، با بسیاری شهرهای بزرگ قابل رقابت است.

احمدی با بیان اینکه مجموع این اقدامات سبب شده تا شهرداری شاهرود بتواند از رتبه ۹ به ۱۰ ارتقا پیدا کند، تاکید داشت: آماده سازی معابر ۱۳۸ هکتاری خاوران شاهرود، تکمیل و تحویل پروژه های نیمه تمام مانند میدان الغدیر و پل شهید سلیمانی و ... افزایش سرانه تفرجگاهی با ادامه جاده تندرستی و ایجاد آبشارهای دوم، سوم و چهارم در مجموعه تفریحی و تفرجگاهی آبشار شاهرود از دیگر اقدامات صورت گرفت در مجموعه شهرداری شاهرود است.

وی با بیان اینکه ۴۵۰ کیلومتر لوله کشی و تاسیسات و تجهیزات آبیاری نوین در مجموعه فضای سبز شهرداری شاهرود طی پنج سال اخیر با هدف مدیریت مصرف آب با توجه به خشکسالی های اخیر انجام شده است، افزود: نوسازی ۱۱ اتوبوس و خرید ده دستگاه اتوبوس دیگر، خرید هشت دستگاه ماشین آتش نشانی برای خدمت رسانی بهتر، خرید شش دستگاه جمع آوری کننده زباله، ساماندهی زباله های شهری و نخاله های ساختمانی و ... در زمره دیگر اقدامات صورت گرفته در شهرداری شاهرود طی سال های اخیر است.

اهتمام شهرداری مدیریت ترافیک در شاهرود | اداره پست بالاخره تملک می شود

نفاظت شهری

شهردار شاهرود همچنین به زیباسازی و پاکیزگی شهر شاهرود به عنوان یک مدال افتخار و مسئله ای که مسافران و گردشگران به خوبی به آن اذعان دارند اشاره کرد و ابراز داشت: این نظافت خوب شهرداری ماحصل افزایش ۲۰۰ نفری نیروهای خدمات فضای سبز شهرداری شاهرود است که در سال های اخیر رقم خورده تا بتوانیم شاهد توسعه خدمات شهری در زمینه فضای سبز باشیم.

احمدی همچنین گفت: تکمیل و بهره برداری از تقاطع سه سطحی ولایت که نخستین و تنها تقاطه سه سطحی استان سمنان محسوب می شود، بهره برداری از تقاطع شهید سلیمانی و روگذر آن، احداث کمربرندی غربی، ایجاد پارکینگ طبقاتی در هسته مرکزی شهر، بازگشایی و تعریض معابر و ... در زمره اقدامات ویژه شهرداری شاهرود در سال های اخیر بوده است.

وی افزود: نصب پنج هزار و ۹۶۴ مورد استپ هشدار دهنده در خیابان ها، ۷۴ دوربین نظارتی و ۳۵ دوربین پایش ترافیکی، نصب ۳۰۰ بشکه ترافیکی هشدار دهنده، نصب ۱۸ چراغ راهنمایی جدید، رنگ آمیزی دو هزار و ۳۷۵ متر معابر شهری، اجرای شش هزار و ۱۸۵ مورد سرعت کاه پلاستیکی، نصب ۷۰۰ متر مربع تابلوهای هدایت کننده، نصب شش هزار و ۱۷۵ مورد چشم گربه ای و ... در زمره دیگر اقدامات شهرداری شاهرود بوده است.

شهرداری شاهرود از اجرای ۲۵ میدان جدید و بازسازی ۲۱ میدان دیگر در سال های اخیر خبر داد و گفت: میدان رز، شهید دوران، نماز، بهارستان، نخلستان، میدان ورزش، هنر، شهدای گمنام، لاله و ... در زمره میادینی هستند که در پنج سال اخیر در شهر شاهرود ایجاد شده است.

کد خبر: ۳۵۹٬۳۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha