۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
مرغ‌های تخمگذاربه صورت رسمی معدوم شد

مرغ‌های تخمگذاربه صورت رسمی معدوم شد

عضو هیئت‌مدیره زنجیره مرغ تخمگذار گفت: معدوم‌سازی و کشتار مرغ‌های تخم‌گذار با نامه رسمی اتحادیه مرکزی مرغداران میهن و به دلیل کاهش بیش از اندازه قیمت تخم مرغ در بازار انجام شده است

به گزارش بازار، ناصر نبی‌پور، عضو هیئت‌مدیره زنجیره مرغ تخمگذار در گفتگویی اظهار داشت: معدوم‌سازی و کشتار مرغ‌های تخم‌گذار با نامه رسمی اتحادیه مرکزی مرغداران میهن و به دلیل کاهش بیش از اندازه قیمت تخم مرغ در بازار انجام شده است.

وی افزود: در مقطعی قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری به ۲۵ هزار تومان تا ۳۰ هزار تومان رسیده بود که اکنون با وجود اینکه به محدوده ۵۰هزار تومان رسیده کماکان ۱۰ هزار تومان زیر قیمت مصوب (۶۲ هزار تومان) است.

عضو هیئت‌مدیره زنجیره مرغ تخمگذار ادامه داد: در سال جاری قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ به طور میانگین ۴۰ هزار تومان بوده و همواره زیر قیمت مصوب به فروش رسیده است.

وی تصریح کرد که قیمت تخم مرغ درب مرغداری در تمام استان‌های کشور زیر قیمت مصوب به فروش رفته است و مرغداران در ضرر هستند.

نبی پور گفت: سال گذشته ۱۶۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد و امسال نیز صادرات اندکی بیشتر شده است که این امر بخشی از ضرر مرغداران را جبران کرده است.

کد خبر: ۳۵۸٬۹۷۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha