۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
جزییات پیشنهاد تهاتر املاک آسیب دیده در جنگ با املاک شهرداری تهران

جزییات پیشنهاد تهاتر املاک آسیب دیده در جنگ با املاک شهرداری تهران

مدیرعامل سازمان املاک شهرداری تهران جزییات پیشنهاد شهرداری تهران برای تهاتر املاک آسیب دیده در جنگ با املاک شهرداری تهران را تشریح کرد.

به گزارش بازار، وحیدرضا انارکی محمدی، مدیرعامل سازمان املاک شهرداری تهران در گفت‌وگویی، در مورد ساماندهی املاک تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه، گفت: شهرداری تهران در بحث جنگ تحمیلی اخیر، اقداماتی را با محوریت ستاد بحران شهرداری تهران انجام داد. این اقدامات در رئوس متعدد و متنوعی بود، بگونه‌ای که بحث تعمیرات اساسی، تعمیرات مقاوم‌سازی و تعمیرات جزئی مورد تأکید قرار گرفت و مناطق نیز پای کار آمدند.

وی با بیان اینکه قرار شد، معوض آن املاکی که ملک‌شان تخریب شده، چنانچه آمادگی داشته باشند، به جای ملک خودشان که تخریب‌ شده، شهرداری بردارد و به جای این، آپارتمان آماده به آن‌ها تقدیم کند، گفت: مقرر شده است در مناطقی که شهرداری تهران آپارتمان دارد به آنها ملک بدهیم.

انارکی محمدی در پاسخ به این سوال که خانه های تحویلی، با همان متراژ و در همان محله خواهد بود یا خیر؟ گفت: ملک‌ها کارشناسی می‌شود و عدد و قیمت کارشناسی باید با هم نزدیک باشد.

وی با بیان اینکه مناطق در حال رایزنی با آسیب دیدگان هستند، گفت: علاوه بر این برای ترهین املاک برای افرادی که خانه هایشان آسیب دیده ۱.۵ میلیارد تومان پیش و ماهی ۳۰ میلیون تومان اجاره در نظر گرفتیم؛ اما متراژها و مناطق مختلف است و اعلام کردیم که با تلورانس ۲۰ تا ۳۰ درصد بالا و پایین با نظر شهردار منطقه انجام می‌شود.

کد خبر: ۳۵۸٬۵۲۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha