۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
درگیری مسلحانه میان نیروهای الجولانی و قسد

درگیری مسلحانه میان نیروهای الجولانی و قسد

منابع سوری از درگیری‌های مسلحانه میان نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) و نیروهای وابسته به ابومحمد الجولانی، سرکرده هیئت تحریر الشام در دیرالزور خبر دادند.

به گزارش بازار، منابع سوری اعلام کردند که درگیری‌های مسلحانه‌ای بین عشایر وابسته به دولت ابو محمد الجولانی و نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) در شهر «غرانیج» واقع در استان دیرالزور سوریه شب گذشته رخ داده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، منابع مذکور همچنین اعلام کردند که در اطراف شهر «رقه» نیز نیروهای الجولانی با نیروهای قسد وارد درگیری مسلحانه شدند.

پیشتر نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) اعلام کردند عناصر وابسته به الجولانی دست به اقدامات تحریک‌آمیز و نقض توافق آتش‌بس در برخی از مناطق مختلف این کشور می‌زنند.

نیروهای قسد همچنین تاکید کردند که عناصر الجولانی از چند روز پیش اقدامات مشکوکی را در اطراف منطقه دیر حافر و روستاهای اطراف آن آغاز کرده‌اند.

دولت موقت سوریه شنبه گذشته لغو نشست پاریس بین هیئت دولت موقت و نیروهای قسد را اعلام کرد که این به معنای شکست مذاکرات و متوسل شدن به اقدام نظامی است که احتمالا با هماهنگی بین سوریه و ترکیه انجام خواهد شد.

کد خبر: ۳۵۸٬۴۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha