۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
عراقچی: زمان آن فرا رسیده تحریم‌ها به عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شود

عراقچی: زمان آن فرا رسیده تحریم‌ها به عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شود

وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: زمان آن فرا رسیده است که تحریم‌های غیرانسانی، که توسط آمریکا و هم‌پیمانانش تحمیل می‌شوند، به‌عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شوند.

به گزارش بازار، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تحریم‌ها علیه ایران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: رژیم‌های غربی همیشه مدعی‌ بوده‌اند که تحریم‌ها جایگزین بدون ‌خون‌ریزی برای جنگ هستند.اما واقعیت چیست؟

وی افزود: مطالعه‌ای جدید که در نشریه معتبر The Lancet منتشر شده، نشان می‌دهد که تحریم‌های یک‌جانبه، به‌ویژه آن‌هایی که از سوی ایالات متحده اعمال شده‌اند، می‌توانند به‌اندازه جنگ مرگبار باشند.

عراقچی خاطرنشان کرد: از دهه ۱۹۷۰ تاکنون، سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر جان خود را بر اثر تحریم‌ها از دست داده‌اند؛ و قربانیان اصلی عمدتاً کودکان و سالمندان بوده‌اند.

وی تصریح کرد: زمان آن فرا رسیده است که این تحریم‌های غیرانسانی، که توسط آمریکا و هم‌پیمانانش تحمیل می‌شوند، به‌عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شوند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین نوشت: کشورهای مورد تحریم باید با تلاشی هماهنگ، و به صورت متحد و دسته‌جمعی، به این ظلم سازمان‌یافته پاسخ دهند.

کد خبر: ۳۵۸٬۲۷۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha