۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
روزانه بیش از ۴ میلیون لیتر فرآورده‌ نفتی در کردستان توزیع می‌شود
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان:

روزانه بیش از ۴ میلیون لیتر فرآورده‌ نفتی در کردستان توزیع می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان گفت: روزانه بیش از چهار میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در سطح نواحی ۹ گانه منطقه تامین و توزیع می‌شود.

به گزارش بازار، جهانبخش نوکانی در حاشیه بازدید استاندار کردستان از نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵۸ میلیون لیتر نفتگاز به نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج ارسال شده و تامین پایدار سوخت این نیروگاه در شرایط ناترازی انرژی توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان به خوبی انجام گرفته است.

وی افزود: با توجه به افزایش دما و اهمیت تامین برق مورد نیاز استان برای استمرار تولید و تامین برق بخش خانگی و در راستای تامین به موقع سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج به عنوان تامین کننده برق استان، اقدامات و هماهنگی‌های لازم جهت ارسال سوخت مایع مورد نیاز نیروگاه سنندج انجام شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان با اشاره به افزایش دما و گرمای بی سابقه هوا در استان یادآور شد: در این مدت تامین و توزیع مطلوب سوخت مورد نیاز همه بخش های استان بدون تاخیر و توقف انجام شده است.

وی به محدودیت اعمال شده در تامین گاز طبیعی مورد نیاز نیروگاه در سال گذشته و افزایش ۷۱ درصدی مصرف نیروگاه نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۵۴ میلیون لیتر نفتگاز در این نیروگاه مصرف شده است.

کد خبر: ۳۵۷٬۵۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha