۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
اجرای هزار و ۷۹۵ طرح صنعتی و معدنی در استان مرکزی

اجرای هزار و ۷۹۵ طرح صنعتی و معدنی در استان مرکزی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: یک‌هزار و ۷۹۵ طرح صنعتی و صنایع معدنی در این استان در دست اجرا است و تمام ظرفیت‌های موجود برای تکمیل این طرح‌ها بکار گرفته شده است.

به گزارش بازار، علی جودکی روز چهارشنبه، افزود: اشتغال پیش‌بینی شده این طرح‌ها ۵۶ هزار نفر است و میزان سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها نیز سه میلیارد و ۴۳۶میلیون و ۱۲۸ هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی بیان کرد: پیشرفت فیزیکی ۷۵۷ طرح تا ۲۰ درصد، ۲۱۴ طرح ۲۱ تا ۴۰ درصد، ۱۸۷ طرح ۴۱ تا ۶۰ درصد، ۲۴۸ طرح ۶۱ تا ۸۰ درصد و ۴۰۲ طرح ۸۱ تا ۹۹ درصد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: کربن صنعت امیرکبیر، ماهد آلومینیوم و صنایع سنگین نورد فولاد نویان قرداد در اراک، مانا انرژی پاک در خمین، سه دال نانو و کارآفرینان سیمان سفید در زرندیه، روناک دارو، سپید گچ، صنایع غذایی گروه مزمز ایرانیان و نورد فولاد پارسه کاوه در ساوه، تریکو گلزار در محلات، مجتمع نور آرتا فولاد، گروه صنعتی شیوای، نساجی ساویس و نورد آرتا فولاد در دلیجان، از مهمترین طرح‌های صنعتی و معدنی در دست اجرا هستند.

جودکی اظهار کرد: هم‌اکنون چهار طرح صنعتی در زمینه‌های ریسندگی، فولادی، الیاف و انواع جامبوبگ در شهرستان‌های دلیجان و فراهان با پیش‌بینی اشتغال ۵۸۰ نفر و سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی آماده افتتاح است.

استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای بیش از سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی، تولیدی و معدنی بزرگ، متوسط و کوچک است.

کد خبر: ۳۵۵٬۶۰۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha