۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹
جاده هراز مسدود شد

جاده هراز مسدود شد

رئیس پلیس راه مازندران گفت: جاده هراز از امشب به مدت سه روز از ساعت ۲۰ تا پنج صبح به‌منظور اجرای عملیات سیستم روشنایی مسدود است.

به گزارش بازار، سرهنگ هادی عبادی، رئیس پلیس‌راه مازندران، روز یکشنبه در گفت‌وگویی اظهار کرد: محدوده انسداد از سمت تهران از آبعلی و از سمت مازندران از آمل خواهد بود و در این بازه زمانی، تردد از این محور امکان‌پذیر نیست.

وی با تأکید بر اهمیت ایمنی در اجرای این طرح ها خاطرنشان کرد: نصب و بهره‌برداری از چراغ‌های "LED" در تونل‌ها گامی مهم در بهبود روشنایی و کاهش خطرات ترافیکی، به‌ویژه در شرایط دید محدود، است. همچنین، این اقدام به ارتقای امنیت سفر در این مسیر کوهستانی منجر خواهد شد.

سرهنگ عبادی از رانندگان درخواست کرد: ضمن برنامه‌ریزی سفرهای خود، از مسیرهای جایگزین نظیر محور فیروزکوه و چالوس استفاده کنند.

همچنین وی تاکید کرد: رانندگان تا زمان بازگشایی مجدد محور، اصول ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده و با پلیس راه همکاری لازم را داشته باشند.

رییس پلیس راه مازندران ضمن پوزش از شهروندان برای این محدودیت اظهار کرد: این انسداد تا ۸ مردادماه ادامه خواهد داشت و تمامی تلاش‌ها برای اتمام سریع‌تر عملیات و کاهش اختلال در تردد انجام خواهد شد.

کد خبر: ۳۵۵٬۰۸۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha