۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲
هلند، رژیم صهیونیستی را در فهرست عاملان تهدید امنیت ملی خود درج کرد

هلند، رژیم صهیونیستی را در فهرست عاملان تهدید امنیت ملی خود درج کرد

سازمان امنیت ملی هلند، از درج نام رژیم صهیونیستی در فهرست عاملان تهدید برای امنیت ملی هلند خبر داد.

به گزارش بازار، سازمان امنیت ملی هلند برای نخستین ‌بار رژیم صهیونیستی را در فهرست عاملان تهدید برای امنیت ملی هلند درج کرد.

این در حالی است که فاصله جغرافیایی هلند با اراضی اشغالی فلسطین، حدود ۳۳۰۰ کیلومتر است و هفت کشور میان آن‌ها قرار دارند.

این موضوع در گزارشی از سوی هماهنگ‌کننده ملی امنیت و مبارزه با تروریسم (NCTV) آمده و تحت عنوان ارزیابی تهدیدات از سوی بازیگران بین‌المللی منتشر شده است.

این گزارش به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و سیاست هلند از طریق کمپین‌های اطلاعات نادرست و تبلیغات گمراه‌کننده اشاره دارد.

در این گزارش آمده است که وزارتخانه‌ای اسرائیلی سال گذشته سندی را از طریق کانال‌های غیررسمی در اختیار خبرنگاران و سیاست‌مداران هلندی قرار داده که حاوی اطلاعات شخصی نامطلوب درباره شهروندان هلندی بوده است. این اقدام پس از تظاهرات ضدصهیونیستی در آمستردام صورت گرفته است.

گزارش NCTV همچنین نسبت به تهدیدات فزاینده رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه دادگاه کیفری بین‌المللی مستقر در لاهه هشدار داده و تأکید کرده که این تهدیدات فعالیت این نهاد را به خطر انداخته و مسئولیت حفاظت از آن را بر دوش دولت هلند می‌گذارد.

در سال ۲۰۲۴، تحقیقات رسانه‌ای فاش کردند که رژیم صهیونیستی طی ۹ سال کمپینی را علیه مسئولان دادگاه کیفری بین‌المللی به راه انداخته که در آن از ابزارهای نظارتی و تهدید استفاده شده است.

با وجود این فشارها، این دادگاه در نوامبر گذشته حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ پیشین این رژیم، را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در غزه صادر کرد.

کد خبر: ۳۵۵٬۰۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha