۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
لزوم وجود دارایی‌های امن جهت ایمن سازی پرتفوی
در گفتگو با کارشناس بازار سرمایه مطرح شد؛

لزوم وجود دارایی‌های امن جهت ایمن سازی پرتفوی

نائینیان کارشناس بازار سرمایه گفت: سهامداران باید از فرصت‌های پدید آمده در بازار، جهت امن سازی پرتفوی اقدام نمایند.

سمیه شوریابی؛ بازار: نیما نائینیان کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص وضعیت بورس و لزوم بهینه‌سازی پرتفوی در جهت حفظ ارزش سرمایه، تشریح کرد: سال جاری که با خوش‌بینی‌های مذاکراتی در حال سپری شدن بود ناگهان در میانه های مذاکرات، به صورت ناجوانمردانه حمله از طرف رژیم صهیونیستی به کشور انجام شد و این عامل تأثیرگذاری بر روی کلیت اقتصاد ایران بود.

وی افزود: بعد از جنگ با فشار فروش فراوانی در بازار مواجه بودیم و جدای از کندی عملکرد سازمان در چند روز ابتدایی، بعد از آن حمایت‌های زیادی از سمت سازمان بورس انجام شد.

در جهت تحلیل بازار ابتدا باید اولین ریسک بزرگ (جنگ) از سر بازار برداشته شود

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به حمایت های سازمان بورس از بازار، اظهار داشت: رایزنی‌هایی که انجام شد و همچنین ورود وزیر جدید اقتصاد، آقای مدنی زاده و در ادامه با حمایت بانک مرکزی و سایر بخش‌ها، سعی شد که بازار به تعادل برسد و چیزی که مسلم بود اینکه با یک اتفاق ساده روبرو نبودیم و ریسک به شدت افزایش پیدا کرده بود، بنابراین در جهت تحلیل بازار ابتدا باید اولین ریسک بزرگ (جنگ) از سر بازار برداشته شود.

لزوم وجود دارایی‌های امن جهت ایمن سازی پرتفوی

نائینیان با تأکید بر اینکه بازار از پتانسیل بالایی برخوردار است، بیان کرد: بازار از لحاظ ارزش دلاری ارزندگی بسیار بالایی دارد، در عین اینکه مشکلات زیادی اعم از کمبود و ناترازی برق را شاهد هستیم اما بسیاری از سهام و صنایع وضعیت خوبی دارند، منتهی سایه جنگ بر بازار تأثیر گذاشته است.

باید صبر کرد تا ارزش دلاری بازار به حدی برسد که خریدار تازه نفس وارد بازار گردد و حمایت های لازم در کف های پایین‌تر نیز صورت گیرد

این کارشناس اقتصادی با توصیه بر اینکه سهامداران باید از فرصت‌های پدید آمده در بازار برای امن سازی پرتفوی اقدام نمایند، خاطر نشان کرد: سهامداران حتماً دارایی های امن در پرتفوی داشته باشند، ابزارهای داخل بورس همچون صندوق های طلا می‌تواند کمک نماید در جهت ایمن سازی پرتفوی، همچنین بخشی را به درآمد ثابت اختصاص دهند و در نهایت باید صبر کرد تا ارزش دلاری بازار به حدی برسد که خریدار تازه نفس وارد بازار گردد و حمایت های لازم در کف های پایین‌تر نیز صورت گیرد.

کد خبر: ۳۵۴٬۹۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha