توضیح رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: تا مشکل برق حل نشود، وضع همین است

توضیح رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: تا مشکل برق حل نشود، وضع همین است

رگولاتوری اعلام کرده تا زمانی که مشکل قطعی برق به‌صورت ریشه‌ای حل نشود، پایداری کامل شبکه امکان‌پذیر نخواهد بود.

به گزارش بازار، قطعی برق در مدت اخیر، پایداری اینترنت و شبکه‌ها را نیز دچار مشکل کرده است. کاربران مدتی پس از قطعی برق، امکان برقرای تماس و اتصال به اینترنت را از دست می‌دهند و رگولاتوری در پاسخ به شکایت کاربران نسبت به این موضوع، اعلام کرده تا زمانی که مشکل قطعی برق به‌صورت ریشه‌ای حل نشود، پایداری کامل شبکه امکان‌پذیر نخواهد بود.

یکی از کاربران فضای مجازی زیر پست وزیر ارتباطات در توییتر، نسبت به قطعی اینترنت پس از قطعی برق گلایه داشته است. حساب «رگولاتک» که متعلق به روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، در پاسخ به این کاربر نوشت: «زمانی که برق قطع می‌شود و سیستم‌های سرمایشی (کولینگ) از کار می‌افتند، حتی سایت‌هایی که دارای باتری هستند نیز ممکن است به‌دلیل افزایش دمای تجهیزات، از مدار خارج شوند. در نتیجه تا زمانی که مشکل قطعی برق به‌صورت ریشه‌ای حل نشود، پایداری شبکه امکان‌پذیر نخواهد بود.»

توضیح رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: تا مشکل برق حل نشود، وضع همین است

این کاربر به این موضوع اشاره کرده که چرا در شهرهای کوچک خرید باتری و UPS صورت نمی‌پذیرد تا اتصال برقرار بماند. رگولاتک نیز صریح پاسخ داده که پس از قطعی برق، اتصال برای مدتی برقرار می‌ماند اما زمانی که برق قطع می‌شود و سیستم‌های سرمایشی (کولینگ) از کار می‌افتند، حتی سایت‌هایی که دارای باتری هستند نیز ممکن است به‌دلیل افزایش دمای تجهیزات، از مدار خارج شوند.

در حالی که کاربران انتظار دارند با سرمایه‌گذاری در تجهیزات پشتیبان برق مانند باتری و UPS، حداقل زیرساخت‌های ارتباطی در زمان بحران حفظ شود، رگولاتوری با اشاره به شرایط عملیاتی و محدودیت‌های دمایی تأکید کرده که رفع کامل این اختلالات نیازمند حل مشکلات تامین برق است.

کد خبر: ۳۵۴٬۹۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha