به گزارش بازار، علی اسدی روز شنبه با اشاره به اینکه شرکت توزیع برق و وزارت نیرو در خصوص احداث نیروگاههای خورشیدی دیر اقدام کردهاند اظهار داشت: شرکت برق منطقهای با برنامهریزی در حال کاهش وابستگی به نیروگاههای برقآبی است.
وی بیان داشت: اگر چه شروع حرکت به سمت انرژیهای تجدیدپذیر با تأخیر همراه بود، اما در یک سال گذشته دولت چهاردهم ظرفیت نیروگاههای خورشیدی از ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاوات به ۲ هزار مگاوات افزایش یافته است که این رشد، گامی مهم در راستای کاهش وابستگی به نیروگاههای آبی و جبران ناترازی انرژی محسوب میشود.
اسدی برنامههای آینده برای کاهش وابستگی به نیروگاههای آبی را احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این استانها به دلیل اقلیم خاص و کارایی(راندمان) بالای جذب انرژی خورشیدی، به عنوان گزینههای ایدهآل برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر انتخاب شدهاند.
اسدی افزود: اقلیم ایران، بهویژه کهگیلویه و بویراحمد ، بازدهی بالایی در جذب انرژی خورشیدی دارد و این طرح میتواند به اولویت ملی تبدیل شود.
وی ادامه داد:با برنامهریزیهای انجامشده پیشبینی میشود این اقدامات علاوه بر جبران حل ناترازی انرژی در پیک بار مشکل ناترازی در سالهای آینده را نیز به طور محسوسی کاهش دهد.
نظر شما