۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
آتش‌سوزی در مراتع پلور آمل مهار شد

آتش‌سوزی در مراتع پلور آمل مهار شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل گفت: آتش سوزی در هشت هکتار از مراتع پلور این شهرستان با حضور ماموران این نهاد و همچنین جوامع محلی مهار شد.

به گزارش بازار، ذبیح الله محمدی بامداد شنبه در حاشیه نشست مدیریت بحران استانداری مازندران در ساری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: حوالی ساعت هشت صبح روز جمعه هفته گذشته با اعلام گزارش حریق در مراتع پلور آمل مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی بلافاصله به محل حریق اعزام شدند.

وی با تاکید بر اینکه مأموران منابع طبیعی با ورود به موقع حریق در عرصه مرتعی را پس از چند ساعت مهار و خاموش کردند، اظهار کرد: براساس برآورد هشت هکتار از عرصه مرتعی طعمه حریق شده است.

این مسئول علت حریق را عامل انسانی دانست و خاطرنشان ساخت: با توجه به افزایش محسوس دمای هوا و احتمال حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی لازم است همیاران طبیعت در صورت مشاهده هر دود و آتش در طبیعت به شماره‌های تماس ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی اعلام کنند.

وی از آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی آمل، خبر داد و خاطرنشان کرد: با افزایش دما و تعطیلات تابستانی، نیروهای یگان حفاظت و سرجنگلبانی‌ با آمادگی کامل و تجهیزات گشت و سرکشی در حوزه استحفاظی را انجام می‌دهند.

کد خبر: ۳۵۴٬۶۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha