۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
حماس: پرتاب هوایی کمک‌های بشردوستانه صرفاً یک نمایش است

حماس: پرتاب هوایی کمک‌های بشردوستانه صرفاً یک نمایش است

یک مقام حماس گفت که پرتاب هوایی کمک‌ها در غزه دردی را دوا نخواهد کرد و برای بهبود وضعیت انسانی این منطقه باید کار جدی کرد.

به گزارش بازار، اسماعیل الثوابته، رئیس دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اخبار منتشر شده مبنی بر از سرگیری پرتاب هوایی کمک‌ها به نوار غزه را تکذیب کرد و آن را صرفاً یک «مانور» خواند.

او در اظهاراتی به رسانه‌های غربی تأکید کرد که غزه به نمایش‌های هوایی نیازی ندارد.

وی افزود: این منطقه نیازمند یک گذرگاه انسانی باز و جریان منظم روزانه کامیون‌های کمک‌رسان است.

الثوابته تأکید کرد که تنها راه نجات جان غیرنظامیان محاصره شده و گرسنه در غزه، تأمین این نیاز اساسی است.

اخیرا ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر و ادعا شده است که مربوط به پرتاب کمک‌ها از سوی عربستان سعودی بر فراز غزه است؛ شبکه سی ان ان گزارش داد که این ویدئو مربوط به سال گذشته است.

سخنان اسماعیل الثوابته همچنین پس از آن است که یک مقام اسرائیلی چهار روز پیش به شبکه آمریکایی فاکس نیوز گفت که مذاکراتی بین اسرائیل و سه کشور غرب آسیا برای اجرای عملیات پرتاب هوایی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه در جریان است.

این مسئول مدعی شد که یکی از این کشورها، اقدامات عملی خود را برای پیشبرد این طرح آغاز کرده است.

کد خبر: ۳۵۴٬۶۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha