به گزارش بازار، سید حسن حسینی روز سه شنبه در نشست شورای اداری شهرستان مشهد افزود: با توجه به این افزایش بودجه، عدم جذب آن از سوی ادارات و دستگاه ها قابل قبول نیست و بایستی مدیران در این زمینه تلاش و همت کنند.
وی با بیان این که برای روستاهای بخش مرکزی، احمد آباد و رضویه ۱۴۷ میلیارد ریال اعتبار عمرانی دریافت شده است ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته از طریق وزارت نیرو، اعتبارات خوبی برای پروژههای تامین آب شرب مشهد و همکاری بین بخشی بین شرکت برق و آبفا پیش بینی شده است.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد همچنین با تاکید بر ارتقای نظم و انضباط اداری در دستگاههای اجرایی و آراستگی سازمانی اظهار داشت: در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یک انسجام و اتحاد بینظیر بین آحاد مردم شکل گرفت که صیانت از آن امری تاثیرگذار است.
حسینی با اشاره به این که دهه آخر صفر قله ارائه خدمات ما به شمار میرود گفت: مناسبتهای گذشته را به نحو مناسبی مدیریت کردیم و انتظار است که طی یک برنامه منسجم این دهه با شکوهی خاص برگزار شود و قطعا با تجارب معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری و جانشین ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد، این ایام را به خوبی برگزار خواهیم کرد.
وی همچنین گفت: وضعیت بازار در حوزه نان تقریبا متعادل و قیمتهای نان یارانهای و آزاد ابلاغ شده، در بحث ارزاق هم از یک تعادل خوب برخوردار هستیم و هماکنون در چنین فضایی مقوله نظارت و بازرسی معنا پیدا میکند تا کالاها با کیفیت عرضه شوند.
حسینی خاطرنشان کرد: در بحث برق، ناترازی انرژی وجود دارد و شبکه برق یک شبکه کشوری است بر این اساس، در شهرستان مشهد به اندازه مصرف، تولید هم داریم اما دیسپاچینگ و بررسی میزان برق در کشور به صورت مرکزی اداره می شود بنابراین حتما در ادارات باید کنترلهای لازم صورت بگیرد تا صرفهجویی تحقق یابد.
وی ادامه داد: در حوزه آب نیز ۸۰ درصد مردم مشهد برابر «الگوی مصرف» آب مصرف میکنند که جای قدردانی دارد.
چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد و شهرهای «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و ۴۰۰ روستای کوچک و بزرگ آن سکونت دارند.
نظر شما