۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
تماس اضطراری وزیر خارجه اسرائیل با آتن

تماس اضطراری وزیر خارجه اسرائیل با آتن

تظاهرات حامیان فلسطین در یونان، صدها صهیونیست را در یک کشتی تفریحی به محاصره کشاند و وزیر خارجه اسرائیل را به تماس فوری با همتای یونانی‌اش وادار کرد.

به گزارش بازار، تظاهرات حامیان فلسطین در یونان، صدها تبعه رژیم صهیونیستی را در یک کشتی تفریحی در یکی از بنادر این کشور در وضعیت محاصره قرار داد، امری که موجب تماس فوری وزیر خارجه اسرائیل با همتای یونانی‌اش شد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که گیدئون سعر، وزیر خارجه اسرائیل، با یورگو گراپتریتیس، وزیر خارجه یونان، تماس گرفته و از او خواسته برای نجات صدها تبعه اسرائیلی که به‌دلیل تظاهرات حامیان فلسطین در یک کشتی و در بندری در یونان محاصره شده‌اند، مداخله کند.

هزاران نفر از شهروندان یونانی، فعالان، اتحادیه‌های صنفی و فلسطینی‌های مقیم یونان در این تظاهرات شرکت کردند و با شعارهایی علیه اسرائیل، آمریکا و اتحادیه اروپا، خواستار پایان اشغالگری و جنایات جنگی شدند.

امری که نشان‌دهنده‌ گسترش دامنه‌ اعتراضات مردمی علیه رژیم صهیونیستی در سطح بین‌المللی است؛ به‌ویژه در کشورهای اروپایی که پیش‌تر مواضع خنثی‌تری در قبال جنایات اسرائیل داشتند.

کد خبر: ۳۵۴٬۱۲۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha