۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
ایجاد بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال پایدار در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان/ضرورت ثبات مدیریتی
عضو هیئت‌ مدیره انجمن شرکتهای دانش‌بنیان و فناور اصفهان مطرح کرد؛

ایجاد بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال پایدار در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان/ضرورت ثبات مدیریتی

اصفهان -عضو هیئت‌ مدیره انجمن شرکتهای دانش‌بنیان اصفهان گفت: بیش از ۷۶۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی مستقر هستند که برای بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد کرده اند.

به گزارش خبرنگار بازار، امیرعلی شریفیان در نشست اعضای هیئت‌ مدیره انجمن شرکت‌ های دانش‌بنیان و فناور استان اصفهان با اصحاب رسانه ضمن اشاره به نقش حیاتی این شهرک در ایجاد اشتغال تخصصی و پیشبرد اهداف فناورانه کشور، بر اهمیت ثبات در مدیریت آن تأکید و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۷۶۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی مستقر هستند که در مجموع، برای بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد کرده‌ اند.

وی افزود: ین شرکت‌ها با سرمایه‌ گذاری‌ های مادی و معنوی گسترده، نه ‌تنها به تولید فناوری‌ های نوین مشغول‌اند، بلکه بخش مهمی از موتور محرکه اقتصاد دانش‌بنیان کشور را شکل می‌ دهند.

۵ بار تغییر مدیریتی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در طول ۷ سال!

عضو هیئت ‌مدیره انجمن شرکت‌ های دانش‌بنیان و فناور استان اصفهان با تاکید بر اینکه این شرکت‌ ها، سرمایه‌ های انسانی خود، عمر و جوانی‌شان را صرف توسعه فناوری و توسعه زیرساخت های کشور کرده‌ا ند، بیان کرد: موضوعی که برای ما دغدغه آفرین است اینکه در طول هفت سال گذشته، پنج رئیس در رأس مدیریت شهرک قرار گرفته‌اند که این حجم از تغییر و ناپایداری مدیریتی، برای مجموعه‌ای با این سطح از اهمیت و استراتژی، بسیار نگران‌کننده است.

وی ضمن تجلیل از عملکرد هشت ماه گذشته رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: این مسئولیت با داشتن سابقه فعالیت علمی، اقتصادی و فناورانه، از جنس زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور است و در همین مدت کوتاه، فضایی از رضایت، انگیزه و حرکت رو به جلو در شهرک ایجاد کرده که در سال‌ های اخیر بی‌سابقه بوده است.

ثبات مدیریتی شرط لازم برای تحقق شعارهای اقتصاد دانش‌بنیان

شریفیان گفت: با این حال، صدور حکم سرپرستی دکتر ابطحی برای دانشگاه صنعتی اصفهان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موجب بروز نگرانی‌ هایی در میان فعالان این حوزه شده است؛ این انتصاب، در صورت نهایی شدن، به معنی تغییر مجدد ریاست شهرک علمی و تحقیقاتی و تکرار چرخه بی‌ثباتی مدیریتی خواهد بود.

وی خواستار مداخله مسئولان در تأمین ثبات مدیریتی این نهاد کلیدی شد و افزود: خواسته جدی و روشن ما به عنوان نمایندگان صدها شرکت فناور، حفظ مدیریت فعلی شهرک و تداوم مسیر تحولی آن است؛ ثبات مدیریتی شرط لازم برای تحقق شعارهای اقتصاد دانش‌ بنیان و حمایت از نخبگان است و این خواسته‌ای شخصی نیست، بلکه مطالبه یک زیست‌ بوم فناور در سطح ملی است.

گفتنی است فعالان حاضر در این نشست، در سخنانی مشابه، بر سه نکته کلیدی تأکید کردند:

ثبات مدیریت در شهرک علمی و تحقیقاتی، مطالبه جدی و غیرشخصی شرکت‌های فناور است.

امید و اعتماد شکل‌گرفته در دوره مدیریت دکتر دفتری، نباید به آسانی از بین برود.

تصمیم‌گیری در خصوص نهادهایی مانند شهرک، باید با مشورت و شناخت دقیق از اکوسیستم انجام شود.

آنها در پایان خواستار آن شدند که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به‌جای تغییر شتاب‌ زده، بر تداوم مدیریت اثربخش فعلی تأکید کند و جایگاه راهبردی شهرک علمی و تحقیقاتی را به‌درستی درک نماید.

کد خبر: ۳۵۴٬۰۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha