به گزارش بازار، با آغاز موج سفرهای اربعینی، یکی از چالشهای اصلی زائران، تأمین و جابهجایی امن پول در مسیرهای بینالمللی بهویژه در کشور عراق است؛ در همین راستا، میتوان از ظرفیت توسعه یافته کیف پول دیجیتال که چند سالی میشود در کشور توسط یکی از اپراتورهای تلفن همراه کشور پیادهسازی شده است، زائران را بهرهمند ساخت.
با توجه به بسط زیرساختهای ارتباطی در این ایام و گسترش ظرفیت رومینگ ارتباطی، اپراتورها میتوانند کیف پولهای دیجیتالی نظیر اوانو را به عنوان راهکاری نوین در سبد خدمات اربعینی خود بگنجانند تا زائران بتوانند تنها با در اختیار داشتن سیمکارت ایرانی خود، امور مالی سفر را نیز بهسادگی مدیریت کنند.
این کیف پول دیجیتال، بدون نیاز به پول نقد یا کارتهای بانکی فیزیکی، بستری امن برای پرداخت هزینههای ضروری در مسیر پیادهروی اربعین همچون خرید، شارژ، پرداخت کرایه تا پیش از خروج مرزی و حتی ارسال وجه به دیگر همراهان را فراهم کرده است. کاربران میتوانند تنها با نصب یک اپلیکیشن، در هر لحظه و از هر نقطهای از سفر خود، عملیات پرداخت را با سرعت و اطمینان و با سیمکارت خود انجام دهند.
از آنجا که سفر اربعین بهصورت زمینی و از گذرگاههای مرزی انجام میشود و زیرساختهای بانکی دو کشور بهصورت مستقیم به یکدیگر متصل نیستند، همراه داشتن پول نقد ریسکهایی مانند سرقت یا مفقودی را بههمراه دارد. در این میان، بهرهگیری از فناوری مالی بومی و امن در قالب کیف پول دیجیتال، تحولی مؤثر در آسایش و امنیت زائران بهحساب میآید.
گفتنی است سرعت در فعالسازی کیف پول معمولا در حد چند کلیک است و زائران میتوانند حتی پیش از حرکت به سمت مرز، کیف پول خود را شارژ و آماده استفاده کنند.
با هوشمندسازی خدمات ارتباطی و مالی، میتوان به تجربه سفر معنوی اربعین رنگ و بویی تازه بخشید.
نظر شما