به گزارش بازار، جهانگیر شاهینی روز شنبه افزود: ۶۰ درصد اعتبارات مربوط به منابع ملی است و پروژههای استانی نیز تنها به ۳۱ دستگاه خاص تعلق میگیرد، از اینرو باید نگاه ویژهای به منابع ملی و ظرفیتهای حمایتی دستگاههای حامی توسعه در شهرستانها داشت.
وی با اشاره به محدودیتهای اعتباری ۹۰۰ پروژه نیمهتمام در سطح این استان گفت: مدیران با اولویتبندی تخصیص اعتبارات را به تکمیل پروژههای نیمهتمام برای دستیابی به اهداف توسعهای سوق دهند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد از نیاز ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژهها خبر داد و بر ضرورت تمرکز دستگاههای اجرایی بر راهکارهای عملیاتی تأکید کرد.
شاهینی بیان داشت: حجم مورد نیاز این میزان هزینه برای تکمیل پروژهها با محدودیتهای بودجهای کشور ناهمخوان است.
وی تصریح کرد: با توجه به وجود ۹۰۰ پروژه نیمهتمام احداثی و توسعهای ، دقت لازم در اتمام پروژهها و جلوگیری از احداث پروژههای جدید باید در دستور کار باشد.
شاهینی افزود: بهرهبرداری از پروژههای آب، راه، سلامت و آموزش توسط دستگاههای اجرایی باید در اولویت باشد.
رییس سازمان مدیریت استان از پیگیری اختصاص منابع جدید برای پروژههای محرومیتزدایی خبر داد و افزود: استانهایی که شاخص محرومیت بالاتری دارند (مانند کهگیلویه و بویراحمد) باید سهم بیشتری دریافت کنند.
شاهینی بر اهمیت بهرهگیری از سازوکارهای نوین تأمین مالی تأکید کرد و گفت: با استفاده از اوراق مرابحه اسلامی برای تأمین ۱۰۰ درصد مالیات پروژهها، و بهرهگیری از مشارکتهای عمومی و خصوصی، میتوان منابع مالی کشور را بهتر مدیریت کرد.
وی ادامه داد: در سالجاری بیش از ۹۰ درصد اعتبارات استانی به شهرستانها و حوزههای محلی اختصاص یافته است و این امر نشان دهنده توجه ویژه به توسعه مناطق محروم و نواحی روستایی است.
شاهینی اظهار داشت: تخصیص اعتبارات شهرستانی بر اساس شاخصهای دقیق صورت گرفته است و شاخص تملک استانی از پنج منبع اصلی بودجهریزی استخراج شده است؛ سهم هر شهرستان بر اساس پروژههای موجود و شاخصهای مشخص تعیین شده و امکان جابهجایی آن وجود ندارد.
نظر شما