۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
اشتغال ۱۰ هزار نفر در گلخانه‌های هرمزگان

اشتغال ۱۰ هزار نفر در گلخانه‌های هرمزگان

سطح زیرکشت محصولات گلخانه‌ای در هرمزگان درحال حاضر حدود یک‌هزار هکتار با تولید افزون‌بر ۲۱۰ هزار تن است که در هر هکتار ۱۰ نفر و در هزار هکتار ۱۰ هزار نفر مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش بازار، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای به‌عنوان یک راهکار اساسی در راستای افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک، کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی و افزایش تولید محصولات با کیفیت و ارزش افزوده بالا، نقش مهمی در تامین امنیت غذایی، رشد تولیدات، صادرات و میزان اشتغال و همچنین افزایش درآمد کشاورزان دارد.

البته در حال حاضر وسعت گلخانه‌های هرمزگان ۹۸۲ هکتار با تولید سالانه افزون‌بر ۲۱۰ هزار تن است که امسال طرح توسعه کشت‌های گلخانه‌ای با هدف بهره‌وری از منابع آب و خاک و میزان اشتغال و درآمدکشاورزان در دستور کار و در اولویت سازمان جهادکشاورزی قرار دارد.

طبق اعلام مدیریت امورباغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان سال گذشته با تلاش و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ۴۵ هکتار به سطح زیرکشت و ۱۱ هزار تن به تولیدات محصولات گلخانه‌ای استان هرمزگان افزوده شد و امسال نیز ۵۱۲ طرح گلخانه‌ای با پیشرفت ۱۰ تا ۹۰ درصد در سطح استان در دست ساخت است که در صورت اجرایی شدن در هر هکتار ۲۱۴ تن به تولیدات استان اضافه می‌شود.

محصولات گلخانه‌ای هرمزگان شامل انواع فلفل دلمه‌ای رنگی، گوجه فرنگی، خیارسبز و بادمجان است که فلفل دلمه‌ای رنگی بیشتر در شهرستان رودان و میناب در شرق و گوجه‌فرنگی حاجی آباد در شمال استان به عمل می‌آید.

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان نیز با اشاره به رشد تولیدات، صادرات و میزان اشتغال در گلخانه‌های استان طی سال‌های اخیر گفت: سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای در هرمزگان حدود هزار هکتار با تولید ۲۱۰ هزار تن است که در هر هکتار ۱۰ نفر و در هزار هکتار ۱۰ هزار نفر مشغول به فعالیت هستند

عباس مویدی اظهار کرد: از ۲۱۰ هزار تن محصول گلخانه‌های هرمزگان، ۷۰ درصد آن به کشورهای اوراسیا، روسیه، کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و به‌ویژه امارات و آسیای میانه صادر و ۳۰ درصد نیز به مصرف داخلی کشور رسیده و بیشتر به استان‌های اصفهان، تهران و تبریز ارسال شده است

وی بیان کرد: با توجه به وضعیت خشکسالی و کم آبی و شرایط اقلیمی استان، ضمن توصیه کشاورزان و بهره‌برداران به کشت‌های گلخانه‌ای، ادامه داد: با تلاش و برنامه‌ریزی‌های انجام شده سال گذشته، ۴۵ هکتار به سطح زیرکشت و ۱۱ هزار تن به تولیدات محصولات گلخانه‌ای این استان افزوده شده است و امسال نیز ۵۱۲ هکتار کشت گلخانه ای جدید در قالب برنامه توسعه در سطح استان برنامه‌ریزی شده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: این کشت‌های گلخانه‌ای هم اکنون با پیشرفت ۱۰ تا ۹۰ درصد در مناطق مختلف استان همچون رودان، حاجی آباد، میناب و بندرعباس، بستک و پارسیان در دست اجرا است.

کد خبر: ۳۵۳٬۳۲۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha