به گزارش بازار، جهانگیر شاهینی در حاشیه نشست کمیته برنامهریزی شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه این اعتبار از محل منابع مالی مختلف تصویب شده است اظهار داشت: از محل منابع مالی محرومیتزدایی و مدیریت بحران نیز اعتباراتی نیز در حال ابلاغ است که پس از صدور، اعلام و ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات یاد شده در ۲۱ فصل و ۶۸ برنامه مصوب شدهاست عنوان کرد: اعتبارات امسال شهرستان کهگیلویه نسبت به سال گذشته ۳۱درصد افزایش داشته است .
رییس سازمان برنامه و بودجه استان با بیان اینکه در سال گذشته اعتبار مصوب شهرستان کهگیلویه سه هزار و ۷۰ میلیارد ریال بود گفت: سهم بخش راههای کهگیلویه از این اعتبارات یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال است که این اعتبار برای بخشهای راه و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جادهای اختصاص یافته است.
شاهینی به پروژههای ملی اشاره کرد و گفت: بیشترین بخش پروژههای ملی در بخش آب و راه است که میتوان به طرح های دهدشت غربی ، آب چهار شهر و بخشی از راهها اشاره کرد.
وی تصریح کرد : همچنین بیمارستان جدید دهدشت و باند اضطراری بیمارستان دهدشت از پروژههای جدیدی است که به پیوست پروژههای ملی اضافه شده است.
شاهینی با تاکید بر اینکه پیگیری پروژههای ملی بر عهده دستگاههای اجرایی متولی است افزود: دستگاههای اجرایی موظفند با پیگیری کمیسیونها، نسبت به اخذ اعتبار برای این طرحها اقدام کنند.
وی افزود: تکمیل پروندهها و شرایط فنی پروژهها، از جمله مختصات و پیوستها، بسیار حساس است و باید توسط دستگاه کامل شود تا دولت بتواند اعتبار لازم را تخصیص دهد.
شاهینی در پاسخ به سوالی درباره تعداد پروژههای ملی بیان داشت: در مجموع استان۶۰ پروژه ملی دارد که امسال ۱۶ پروژه دیگر به آن اضافه شده است.
وی بر لزوم تکمیل به موقع پرونده پروژههای ملی توسط دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: اگر پروندهها به موقع تکمیل شوند، میتوانیم نسبت به تخصیص اعتبار و اجرای آنها اقدام کنیم.
شاهینی همچنین از ممنوعیت تعریف پروژه جدید و پروژه موازی خبر داد و گفت: بین فصول اجازه جابهجایی ۱۰ درصد وجود دارد و فرماندار شهرستان مختار است در این حوزه ورود کند .
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: کمیته برنامهریزی کهگیلویه پنج پروژه مهم و اثرگذار در شهرستان را تشخیص داده است تا اعتبار آنان تأمین و به نتیجه برسد.
وی با تأکید بر اولویتبندی پروژهها در شهرستان بیان کرد: برخی پروژهها در حال فرسایشی شدن هستند.
وی ادامه داد: در بحث آسفالت روستایی اولویت با روستاهایی است که زیرسازی شده اما آسفالت نشدهاند و باید با تکمیل این زیرساختها جلوی هدررفت بیت المال را گرفت.
شاهینی پروژه سد سرپری را نیازمند اخذ ماده ۲۳ دانست و گفت: پروژه سدکوهبرد در سال جاری ۱۲۵میلیارد ریال اعتبار دریافت کرده است و با پیگیری جهاد کشاورزی شاهد اجرای فاز نهایی این پروژه مهم باشیم.
شاهینی با اشاره به اینکه شهرداریهای درجه هفت و هشت برای اعتبار نیاز به مکاتبات با تهران دارند گفت: امسال ۱۵ دهیاری استان کد دریافت کردهاند که تعدادی از آنان مربوط به شهرستان کهگیلویه است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تبعیض در اجرای پروژهها گفت: در جاهایی جاده سه بار روکش شده است در جایی حتی یک بار آسفالت نشده است.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد اعتبارات استانی همیشه در شهرستانها توزیع میشود گفت: رشد اعتبارات ملی زبانزد شده زیرا همه پروژهها چهار تا ۶ برابر شدند که نمایندههای استان در مجلس به ویژه نماینده شهرستان های گچساران و باشت نقش اثرگذاری در این زمینه داشته اند.
شاهینی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه غلامرضا تاجگردون قدردانی کرد و گفت: در بسیاری از پروژههای استان تلاشها و نگاه استانی نمایندگان سبب اختصاص اعتبارات چشمگیر شده است.
به گفته شاهینی، اعتبارات ملی ۱۰۰ درصد تخصیص دارند و هیچ پروژه دارای اعتبار ملی نباید بیپول باشد.
نظر شما