۲۶ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
جولانی: قصد جنگ با اسرائیل را نداریم| در برابر تجزیه توانمندیم

جولانی: قصد جنگ با اسرائیل را نداریم| در برابر تجزیه توانمندیم

محمد جولانی (احمد الشرع) در سخنانی که از تلویزیون رسمی سوریه پخش شد، گفت: «به جای جنگ با اسرائیل، به توافق با شیوخ دروزی اولویت دادیم».

به گزارش بازار، محمد جولانی با ادعای اینکه «از جنگ هراسی نداریم»، مصلحت مردم سوریه را برای عدم مقابله با تجاوزات مکرر رژیم اسرائیل بهانه کرد.

جولانی در حالی که گام‌های بزرگی برای عادی‌سازی روابط با رژیم تل‌اویو برداشته است، افزود: ما فرزندان این سرزمین هستیم و جهت مقابله با تلاش‌های رژیم اسرائیل برای تجزیه سوریه بسیار توانمندیم».

جولانی در ادامه به تمجید از نقش آمریکا و ترکیه پرداخت و گفت: رژیم اسرائیل می‌کوشید تلاش‌ها برای بازگرداندن امنیت به السویداء را ناکام بگذارد، اما میانجی‌گری آمریکا، کشورهای عربی و ترکیه مانع آن شد.

او همچنین از دروزی‌ها به‌عنوان «جزئی اساسی از بافت ملی» یاد کرد و وعده داد کسانی که به آنان تعرض کرده‌اند بازخواست خواهند شد.

کد خبر: ۳۵۳٬۰۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha