به گزارش بازار، نعمان یزدانی روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان گندم در قالب بیش از ۱۰ هزار محموله و از چهار هزار کشاورز خریداری شده است.
وی افزود: ارزش ریالی این محصول بالغ بر ۹ هزار و ۸۲ میلیارد ریال است که با توجه به حجم قابل توجه خرید، تاکنون مبلغ ۸۹۱ میلیارد ریال به حساب کشاورزان واریز شده است.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی نرخ خرید تضمینی گندم در سال جاری را ۲۰۵ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم اعلام کرد و افزود: ۲۵ مرکز خرید تضمینی گندم در استان فعال هستند که تا پایان شهریور ماه عملیات خرید را ادامه خواهند داد.
یزدانی با اشاره به ایجاد مراکز موقت خرید تضمینی در مناطق دورافتاده استان گفت: اولین مرکز خرید تضمینی در منطقه مرزی کهنه جلگه فعالیت خود را آغاز کرده است و این اقدام باعث سهولت دسترسی کشاورزان به مراکز خرید و افزایش سرعت عملیات خرید تضمینی شده است.
کشاورزان خراسانشمالی پارسال ۱۸۴ هزار و ۶۵۸ تن گندم مازاد بر نیاز خود را به دولت عرضه کردند و این میزان خرید تضمینی گندم در سال گذشته نشاندهنده تولید خوب گندم در استان و همکاری موثر کشاورزان در تامین محصول استراتژیک کشور است.
میزان خرید تضمینی گندم در استان پارسال نسبت به سال ماقبل ۸۵ درصد افزایش یافت و این استان در زمینه رشد خرید تضمینی این محصول در رتبه سوم استان های کشور قرار گرفت.
نظر شما