۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
«فواد» شاخص تشویق و تنبیه مدیران و کارمندان/ پیوستن البرز به سامانه فوریت های اداری

«فواد» شاخص تشویق و تنبیه مدیران و کارمندان/ پیوستن البرز به سامانه فوریت های اداری

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به راه اندازی سامانه فوریت های اداری، گفت: سامانه «فواد» معیاری برای تشویق، تنبیه، ارتقا و یا عزل مدیران و کارمندان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار بازار، «علاءالدین رفیع زاده» روز سه شنبه در نشست شورای اداری که با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی استان البرز در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد با گرامی‌داشت یاد شهدا به‌ویژه شهدای «جنگ تحمیلی ۱۲روزه» اخیر و تسلیت ایام محرم افزود:جنگ ۱۲ روزه که به کشور تحمیل شد آموزه های زیادی برای ما داشت و دشمن شاید اینگونه فکر می کرد که با کمک پشتیبانی کنندگانش می تواند ضربات محکمی را به جمهوری اسلامی ایران وارد کند ولی با عنایت خدا و با رهبری مقام معظم رهبری و هدایت دولت این دوران به خوبی مدیریت شد .

وی اظهار کرد: در کنار این آموزه ها یک آموزه بسیار مهمی داشت که قدر مردم را بیشتر از گذشته باید بدانیم زیرا همه می دانند که پیروز اصلی این جنگ مردم بودند و اگر مردم پای کار نمی آمدند و طیف های مختلف سیاسی و گروه ها و قومیت ها و استان ها پای کار نمی آمدند این کار اینگونه به سرانجام نمی رسید که تکلیف ما را بیش از پیش مهمتر و بیشتر کرده است.

چرایی ایجاد فواد/رضایتمندی مردم از نظام اداری پایین است

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه برای حفظ این انسجام در نظام اداری باید چه کنیم ؟ گفت: زمانی که فوریت های اداری شروع شد با شدت و حدتی که اکنون نگاه به مردم و تکریم از مردم وجود دارد در مراجعه به دستگاه های اجرایی اکنون اهمیت بیشتری دارد نسبت به زمانی که فواد را دو ماه پیش شروع کرده داشته است.

وی افزود: نقش افرادی که در خطوط عملیاتی به مردم خدمات ارایه می کنند بسیار اهمیت دارد زیرا حتی کسی که در یک اداره کوچک در شهرستان خدمات ارایه می دهد مردم او را به عنوان دولت می شناسند نه یک کارمند وزارتخانه و او را نماینده دولت می دانند و نحوه خدمات و گفتار و رفتارش همه نشان دهنده این هست که دولت رویکردش با مردم چگونه است که باید توجه خود را نسبت به گذشته برای ارایه خدمت بیشتر کنیم.

وی با اشاره به اینکه رضایتمندی مردم از نظام اداری در حد پایینی است، تصریح کرد: زیرا تا بخواهیم قوانین و مقررات است ولی در اجرا، به آن عمل نشده در حالیکه رهبری بارها تاکید کرده اند که اگر قوانین را به درستی اجرا کنیم رضایتمندی مردم حاصل می شود.

رفیع زاده با اشاره به مواد ۸۶ و ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، افزود: قانون از سال ۱۳۸۶ صراحت دارد که کارمندان باید امانت‌دار و گشاده‌رو باشند و هرگونه بی‌اعتنایی به مراجعان ممنوع است و فواد آمده تا این تکلیف روی زمین‌مانده را زنده کند.

به گفته وی، سامانه فواد از طریق کد «۱۲۸» تماس شهروندی، شکایت یا درخواست را می‌گیرد، یک کد رهگیری می‌دهد و تا پایان فرایند همراهی می‌کند؛ شهروند میزان رضایت نهایی را در همان سامانه ثبت می‌کند و امتیاز عملکرد بلافاصله در پروفایل مدیر یا کارمند می‌نشیند.

تجربه قزوین؛ اخطار و تشویق همزمان

رفیع‌زاده با اشاره به اجرای دوماهه سامانه در قزوین گفت: طی این مدت، ۲۳ مدیر تذکر گرفتند، ۱۸ کارمند اخطار و ۲۵ نفر هم به‌دلیل عملکرد مطلوب تشویق شدند؛ نشان می‌دهد فواد هم صدای مردم است، هم تریبون کارمندان خوش‌رفتار است.

وی خطاب به مدیران استانی تأکید کرد: هیچ تعارفی در کار نیست؛ از استاندار خواسته‌ام مسئول مستقیم پیگیری باشد و رسانه‌ها نیز فرایند را رصد کنند ضمن اینکه بخش خصوصی مدیریت مرکز تماس را برعهده دارد تا پاسخگویی از منطق سنتی اداری جدا شود.

جبران کمبود نیروی انسانی؛ آزمون استخدامی در راه است

رئیس سازمان اداری و استخدامی به کمبود نیروی انسانی در البرز اشاره کرد و گفت: در آزمون جاری، سهمیه ۱۶۷۳ نفر به استان داده‌ایم که ۷۶۹ نفر برای آموزش‌وپرورش و ۸۴۴ نفر برای وزارت بهداشت است.

وی افزود: دستگاه‌ها باید نیاز واقعی خود را در کارگروه مشترکی که به‌ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تشکیل می‌شود، ارائه کنند تا در مجوزهای سال آینده لحاظ شود.

وی با تأکید بر تمرکز استخدام در واحدهای عملیاتی به‌جای ستادهای ملی ادامه داد: وزارتخانه‌ها نیرو دارند؛ ما دنبال تقویت صف خدمت‌رسان در شهرستان‌ها هستیم.

رفیع‌زاده مجتمع‌سازی ادارات در شهرستان‌های تازه‌تأسیس را راهکاری برای کاهش هزینه و دسترسی آسان مردم دانست و اعلام کرد: در صورت آماده‌شدن فضا، شخصاً با معاونان وزارت کشور برای بازدید و رفع موانع اقدام می‌کنم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی به برنامه چهارساله اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: ۴۸ پروژه اجرایی تعریف شده که از جراحی ساختار کلان دستگاه‌ها تا واگذاری بخشی از تصدی‌گری‌ها به مدیریت‌های محلی را در بر می‌گیرد که جذب ۵۰۰ مدیر توانمند و پرداخت مبتنی بر عملکرد نیز در همین بسته دیده شده است.

رفیع‌زاده اجرای سامانه فواد را «امتحان بزرگ» دستگاه‌های اجرایی دانست و اظهار امیدواری کرد: اگر تکریم ارباب‌رجوع در ادارات جا بیفتد، رضایت مردم و در نهایت رضایت الهی را در پی خواهد داشت.

و

کد خبر: ۳۵۲٬۶۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha