۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
تدابیر امنیتی گسترده آمریکایی‌ها در پایگاه «الحریر» اربیل

تدابیر امنیتی گسترده آمریکایی‌ها در پایگاه «الحریر» اربیل

منابع محلی از برقراری تدابیر امنیتی شدید در پایگاه نظامی الحریر متعلق به نیروهای آمریکایی در نزدیکی شهر اربیل عراق خبر داده‌اند.

به گزارش بازار، یک منبع مطلع امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه» عراق اعلام کرد که پایگاه آمریکایی الحریر، واقع در نزدیکی شهر اربیل اقلیم کردستان عراق، از ساعات اولیه بامداد، شاهد تدابیر امنیتی فوق‌العاده‌ای بوده است.

به گفته این منبع، نیروهای آمریکایی ضمن بستن کامل ورودی اصلی پایگاه با استقرار گسترده در ورودی‌ها و پیرامون پایگاه، سطح آماده‌باش را به حداکثر رسانده‌اند.

وی افزود که بالگردهای «آپاچی» و پهپادهای آمریکایی نیز از بامداد امروز، به‌صورت مکرر بر فراز مناطق اطراف پایگاه به پرواز درآمده‌اند.

این منبع اعلام کرد که تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی نیروهای آمریکایی درباره علت این تحرکات منتشر نشده است، اما گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که این تدابیر ممکن است با تظاهرات شب گذشته در یکی از مناطق اربیل مرتبط باشد؛ موضوعی که نگرانی‌ها درباره احتمال وقوع درگیری یا ناآرامی بیشتر در ساعات آینده را تقویت کرده است.

گفتنی است پایگاه الحریر یکی از بزرگ‌ترین پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در خاک عراق به شمار می‌رود و میزبان شمار قابل‌توجهی از نیروهای آمریکایی، تجهیزات پیشرفته نظامی، و باندهای فرود بالگردها و هواپیماهای ترابری است.

کد خبر: ۳۵۲٬۴۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha