۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸
صادرات لبنیات ۳۰ درصد افزایش یافت

صادرات لبنیات ۳۰ درصد افزایش یافت

سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: در حال حاضر روند تولید و عرضه محصولات عادی است و هیچ گونه خللی در توزیع وجود ندارد.

به گزارش بازار، محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی در خصوص وضعیت تولید و عرضه محصولات لبنی گفت: در تولید و عرضه محصولات لبنی در خلال جنگ ۱۲ روزه وضعیت عادی و عاری از مشکلات غیر قابل حل بود.

به گفته وی، در حال حاضر روند تولید و عرضه محصولات عادی و روند تولید با هیچگونه مشکلی که ناشی از جنگ ۱۲ روزه باشد مواجه نیست.

فربد با اشاره به وضعیت بازار محصولات لبنی بیان کرد: اکنون وضعیت بازار نیز عادی است و همواره شرایط مناسبی از تولید و توزیع پیش بینی می شود.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات لبنی گفت: بنابر آمار صادرات محصولات لبنی در دو ماهه ابتدای سال از لحاظ وزنی ۳۰ درصد و ارزشی ۳۹ درصد رشد داشته است و پیش بینی می شود که در طول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل روند رشد صادرات چه از نظر ارزش و چه از نظر وزنی مثبت و فراتر از سال قبل است.

کد خبر: ۳۵۲٬۳۰۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha