به گزارش بازار، رضا رضایی روز دوشنبه در جلسه تنش آبی کهگیلویه با اشاره به فرسودگی شدید شبکه اصلاح توزیع آب در این شهرستان افزود: با تامین اعتبارات لازم و تنش آبی ۱۰ روستای پرجمعیت با اولویت بندی برطرف خواهد شد.
وی بیان کرد: ۶۰ کیلومتر از شبکه توزیع آب کهگیلویه نیاز به اصلاح و بازسازی دارد که همین فرسودگی موجب افزایش هدرروی آب میشود.
رضایی افزود: در سالجاری ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای اصلاح و توسعه شبکههای آبیاری در روستاهای کلات، دارگنده، آب ماهی، ده بردی و بخشهایی از سمغان، چنگلوا، دهنو تل مرغ و طولیان هزینه شده است.
وی ادامه داد: پنج کیلومتر از شبکه توزیع آب نقاط پراکنده شهری دهدشت برای جلوگری از هدررقت آب اصلاح خواهد شد.
رضایی تصریح کرد: علاوه بر برنامهریزی برای اصلاح و بهینهسازی شبکههای فرسوده آب شهری و روستایی ۴۲ دستگاه الکتروپمپ شناور برای جایگزینی و کاهش تنش آبی تامین شد.
فرماندار کهگیلویه نیز با اشاره به قدیمی بودن ۶۰ کیلومتر از شبکه آب این شهرستان اضافه کرد: اصلاح شبکه آبیاری جدید نیازمند ۹۰ میلیارد تومان اعتبار است.
ایرج کاظمیجو با اشاره به وضعیت تنش شیدی آبی در بخش هی روسایی و شهری این شهرستان افزود: رفع این مشکل نیازمند همکاری بیشتر مسوولان استانی و کشوری در تامین اعتبارات از محلهای مختلف برای اصلاح و بهینه سازی شبکه ای فرسوده است.
رییس شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سالجاری برای مقابله با این معضل، از جایگزینی یکهزار و ۶۰۰ متر لوله فولادی در مسیر فلکه شهید ضیائی دهدشت تا پست قدیم خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری افزون بر ۱۹ میلیارد تومان اجرا شد.
اسحاق ویسینژاد افزود:همچنین در راستای جلوگیری از هدررفت منابع آبی، یک هزار و ۷۰۰ متر از شبکه توزیع در خیابان نقطه شهرداری شهر دهدشت با صرف ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار اصلاح شد.
وی از اجرای بیش از پنج کیلومتر اصلاح شبکه فرسوده در حد فاصل هلال احمر تا کمربندی دوم و نقاط پراکنده شهری با هزینهای حدود ۱۶ میلیارد تومان نیز خبر داد.
ویسینژاد اضافه کرد: در سالجاری، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای اصلاح و توسعه شبکههای آبیاری در روستاهای کلات، دارگنده، آب ماهی، دهبردی و بخشهایی از سمغان، چنگلوا، دهنو تل مرغ و طولیان هزینه شده است.
وی میزان اعتبار مصوب برای اصلاح و توسعه شبکه آب شهر دهدشت را ۹ میلیارد تومان اعلام کرد که تاکنون تنها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از آن جذب شده است.
ویسینژاد اولویت اصلی مجموعه آبفا در شهرستان را ارتقاء پمپ پادوک و تأمین آب ۲۲ روستای حومه غربی اعلام کرد.
وی همچنین به وضعیت نگران کننده تأمین آب روستاهای پرجمعیت حومه شرقی شهر دهدشت اشاره کرد و افزود: با توجه به افت شده منابع تامین آب این روستاها یک حلقه چاه جدید برای تامین آب مورد نیاز وارد مدار شود.
نظر شما