به گزارش بازار، مهدی دادگر روز شنبه اظهار کرد: تلاش میکنیم با اعمال خاموشیهای برنامهریزی شده کمترین اختلال به مشترکان وارد شود.
وی با تاکید بر اینکه ناترازی بین تولید و مصرف برق ناشی از چند عامل کلیدی است، افزود: رشد مصرف برق، خشکسالی که منجر به کاهش ذخایر آب و تولید نیروگاههای آبی شده و افزایش بیسابقه دمای هوا، سه عامل مهم در تشدید ناترازی برق کشور و به تبع آن استان خراسان جنوبی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی تصریح کرد: امسال از نیمههای فروردین با گرمای شدید مواجه بودیم که دوره گرمایی تنها به تابستان محدود نشد و همین موضوع بار مصرف برق را به شدت افزایش داد.
وی بیان کرد: با افزایش هر یک درجه سانتیگراد دما، مصرف برق کشور حدود یکهزار و ۸۰۰ مگاوات افزایش مییابد که این موضوع باعث میشود سهمیههای برق هر استان متناسب با وضعیت تولید و مصرف تنظیم و اعلام شود.
دادگر با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای اعمال خاموشیهای برنامهریزی شده گفت: بر اساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی، برق بخش کشاورزی در زمانهای مشخصی قطع میشود و در بخش خانگی و صنعتی نیز تلاش شده محدودیتها به حداقل ممکن برسد. بهطور مثال در استان ما، برای مناطق گرمسیر اعمال خاموشیها به دو روز در هفته و در مناطق دیگر سه روز در هفته محدود شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی عنوان کرد: در استان با وجود محدودیتهای شدید و اعمال خاموشیها، تلاش شده تا کمترین آسیب به مشترکان وارد شود و با هماهنگی کامل با شرکت مدیریت شبکه برق ایران، اطلاعرسانیها به موقع انجام و برنامهها به روز رسانی میشود.
وی یادآور شد: اگر تعامل و هماهنگی لازم با شبکه مدیریت بار صورت نگیرد، امکان قطع گستردهتر برق در سراسر کشور وجود دارد که پیامدهای نامشخص و گستردهای خواهد داشت لذا شرکت برق منطقهای تمام تلاش خود را برای پیشگیری از این وضعیت به کار میگیرد.
نظر شما