۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
بهره‌برداری پروژه انتقال آب از دریای عمان به اصفهان

بهره‌برداری پروژه انتقال آب از دریای عمان به اصفهان

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب از دریای عمان پس از دو دهه انتظار به بهره‌برداری رسید و در فاز نخست با انتقال ۷۰ میلیون متر مکعب آب، نیاز صنایع بزرگ استان را تأمین می‌کند.

به گزارش بازار، آیین بهره‌برداری از سامانه بزرگ انتقال آب از دریای عمان به استان اصفهان با حضور مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان، مدیرعامل پالایشگاه اصفهان، مدیرعامل شرکت تأمین آب صفه و جمعی از دست‌اندرکاران این پروژه برگزار شد.

در همین رابطه مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان با بیان اینکه این پروژه یکی از آرزوهای دیرینه مردم اصفهان بود، گفت: بعد از دو سه دهه، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های آبی کشور به نتیجه رسید. این طرح قرار است صنایع تشنه اصفهان را سیراب کرده و دغدغه همیشگی تأمین آب صنعت را برطرف کند.

وی افزود: در گام نخست، اجرای حدود ۸۰۰ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخازن، ایستگاه‌های پمپاژ و شیرآلات انجام گرفته و در فاز اول این طرح حدود ۷۰ میلیون متر مکعب آب منتقل خواهد شد که معادل کل مصرف صنایع بزرگ اصفهان است.

جمالی‌نژاد با تأکید بر اهمیت جداسازی آب صنایع از منابع داخلی اظهار داشت: این طرح ارزش بالایی دارد چرا که آب مورد نیاز صنایع اصفهان را از زاینده‌رود جدا می‌کند و دغدغه جدی ما در این حوزه را کاهش می‌دهد. البته قرار نیست توسعه صنعتی جدیدی با این آب صورت گیرد؛ توسعه باید پایدار، با رویکرد آب صفر و کربن صفر باشد.

استاندار اصفهان ادامه داد: دوستان ما در دولت سیزدهم این طرح را با سرعت بالایی پیش بردند و با تلاش سه‌شیفته همکاران، اجرای این مرحله به سرانجام رسید. این کار، رکوردی ملی در سرعت و کیفیت اجرا به حساب می‌آید.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه در مسیر احیای زاینده‌رود گفت: احیای زاینده‌رود یک کار پازلی و چندوجهی است که این پروژه یکی از نخستین قطعات آن به شمار می‌رود. اگر فاز دوم آن تکمیل شود، می‌تواند کل صنایع اصفهان را پوشش دهد و همین فاز اول نیاز صنایع بزرگ را برطرف خواهد کرد.

استاندار اصفهان همچنین با اشاره به پروژه‌های آتی گفت: پروژه‌های ماندگار دیگری مانند کوهرنگ ۳ در دستور کار ماست و علاوه بر تأمین منابع جدید، باید در مدیریت مصرف، صرفه‌جویی و فرهنگ‌سازی هم جدی باشیم. پویش‌هایی مثل «شهروند مروج اصفهان منهای ۲۰» در همین راستا طراحی شده و از شهروندان می‌خواهیم روزانه ۲۰ لیتر کمتر مصرف کنند.

کد خبر: ۳۵۱٬۶۲۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha