۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
سندرز: ترامپ از نتانیاهوی هیولا با فرش قرمز استقبال کرد

سندرز: ترامپ از نتانیاهوی هیولا با فرش قرمز استقبال کرد

سناتور سرشناس آمریکایی گفت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی یک هیولا و جنایتکار جنگی است که رئیس‌جمهور آمریکا با فرش قرمز از او استقبال کرد.

به گزارش بازار، «برنی سندرز» سناتور مستقل آمریکایی ضمن آنکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را «جنایتکار جنگی» خواند، گفت: «کابینه نتانیاهو به‌طور سیستماتیک مردم غزه را به قتل می‌رساند و به آن‌ها گرسنگی می‌دهد.»

این سناتور آمریکایی که مدت‌هاست انتقادات تند و تیزی علیه جنایات جنگی نخست‌وزیر رژیم اسرائیل عنوان می‌کند، تاکید کرد: «در حالی‌که رئیس‌جمهور ترامپ و کنگره فرش قرمز را برای بنیامین نتانیاهو پهن می‌کنند، بیایید به یاد داشته باشیم که نتانیاهو توسط دادگاه کیفری بین‌المللی به دلیل نظارت بر کشتار سیستماتیک و گرسنگی دادن به غیرنظامیان در غزه، به عنوان یک جنایتکار جنگی متهم شده است.»

سندرز با بیان اینکه نتانیاهو به عنوان یکی از «هیولاهای تاریخ معاصر» شناخته می‌شود و در یادها خواهد ماند، گفت: «ترامپ از نتانیاهو در کاخ سفید استقبال کرده است!»

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنایت کشتار جمعی در غزه را مرتکب می‌شود که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و کوچ و آوارگی اجباری است. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

کد خبر: ۳۵۱٬۵۲۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha