به گزارش بازار، اسفندیار دریکوندی در این خصوص بیان کرد: اکنون کالاهای صادراتی قم بسیار متنوع و شامل انواع محصولات تولید شده در واحدهای صنعتی استان است و فعالان اقتصادی ما توانستهاند در عرصه تجارت از حوزه مواد غذایی گرفته تا مواد شیمیایی و همچنین لوازم خانگی و بسیاری موارد دیگر در بازارهای جهانی حضور داشته باشند.
وی افزود: گمرکات استان قم از امکانات بسیار خوبی برای صادرات انواع کالاهای تولید داخل برخوردار است و محمولههای صادراتی وارد شده به آن با تلاش مستمر کارکنان گمرکات استان پس از انجام ارزیابیهای کارشناسی و صدور مجوزهای لازم، به سرعت آماده ارسال به مقاصد مورد نظر میشود.
وی با تاکید بر سیاست اقتصادی مسئولان استان در حمایت از بخش صادرات، ادامه داد: بسیاری از فرآیندهای اداری در گمرکات قم به صورت الکترونیکی و در کوتاهترین زمان ممکن انجام میشود تا فعالان اقتصادی بتوانند کالاهای مورد نظر خود را با سهولت هرچه بیشتر به کشورهای هدف صادر کنند.
گفتنی است فعالیتهای تجاری و صادرات محصولات تولیدی قم به خوبی دنبال میشود در همین رابطه طی سهماه سپری شده از سال، بیش از ۵۱ میلیون دلار کالا در قالب تعداد یکهزار و ۲۱۸ اظهارنامه و به وزن حدود ۴۵ هزار تُن از این استان صادر شد.
۴۱ درصد اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن طی سالهای اخیر در این استان است.
همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد. در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد صنعتی با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آنها مشغول انجام فعالیتهای تولیدی مورد نیاز کشور هستند.
نظر شما