۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
۴۷ درصد مسکن روستایی کردستان نوسازی شد
معاون استاندار:

۴۷ درصد مسکن روستایی کردستان نوسازی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: تاکنون ۵۸ هزار و ۳۰۰ واحد مسکن روستایی استان معادل ۴۷ درصد نوسازی و مقاوم‌سازی شده است.

به گزارش بازار، کیومرث حبیبی در جلسه شورای هماهنگی بانکهای عامل استان در سنندج اظهار کرد: نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی به عنوان یک اولویت ملی و استانی علاوه بر حفظ جان و مال مردم در برابر سوانح طبیعی، محرومیت‌زدایی، توسعه پایدار، رونق اقتصادی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه را به دنبال دارد.

وی تأمین مسکن اقشار کم درآمد و توسعه پایدار مناطق روستایی را یکی از برنامه‌های مهم نظام تدبیر استان خواند و افزود: از مجموع سهمیه مسکن ملی استان ۱۸ درصد را مسکن روستایی تشکیل می‌دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان به تسهیلات مقاوم‌سازی مساکن روستایی اشاره و اظهار کرد: تحقق اهداف طرح نوسازی و بهسازی مساکن روستایی و جذب کامل اعتبارات تخصیص یافته به استان، مستلزم همکاری تنگاتنگ، هماهنگی کامل و تسریع در فرآیندهای اجرایی میان دستگاه‌های مربوطه و شبکه بانکی استان است.

حبیبی بر تسریع در جذب و پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تاکید کرد و گفت: با توجه به تکالیف بالای بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات تکلیفی و مجموعه‌ای از مشکلات نمی‌توان بانک‌ها را به کم‌کاری عمدی محکوم کرد اما در بخش‌هایی همچون مقاوم سازی مسکن که با زندگی مردم سر و کار دارد، تاخیر در پرداخت تسهیلات قابل توجیه نیست.

وی یادآور شد: بخش قابل توجهی از متقاضیان دریافت تسهیلات مسکن روستایی از اقشار تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی استان ساکن روستاها هستند که در مرحله تضمین بانکی دچار مشکل می‌شوند، پس بانک‌های عامل به هر روش ممکن با رعایت ضوابط و قوانین در اخذ تضمین از این افراد تسهیل‌گری کنند.

حبیبی بر تسهیل و یکسان‌سازی تضامین در شعب بانک‌های عامل تاکید کرد و افزود: در پرداخت تسهیلات مسکن اولویت با ساکنین روستاها است لذا در این مورد با حساسیت عمل شود.

کد خبر: ۳۵۱٬۳۴۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha