به گزارش خبرنگار بازار از بوشهر، ارسلان زارع پیش از ظهر سه شنبه در نشست با دکتر علاالدین رفیعزاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن تشکر از دولت در افزایش اختیارات استانداران در دوره جنگ تحمیلی دوازده روزه اظهار داشت: این نگرش، سبب اتخاذ تصمیماتی شد که زمینه تسهیل امور اداری و اجرایی در استانها را فراهم کرد.
وی افزود: یکی از مصداق های این موضوع، تسهیل در روند ترخیص و خروج کالا با اخذ مجوزات قانونی از بنادر استان بود.
استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم تکمیل ظرفیت نیروی انسانی استانداری، فرمانداری ها، بخشداری های تابعه و دستگاه های اجرایی استان برای ارتقای سطح خدمات به مردم، خاطر نشان کرد: بسیاری از نیروهای غیربومی استان بوشهر وقتی که مورد پذیرش و استخدام ادارات استان قرار می گیرند، به دلیل شرایط آب و هوایی و دوره از محل زادگاه خود پس از مدتی کوتاه، درخواست انتقال به استانهای برخوردار و خوش آب و هوا را دارند که موجب کاهش ماندگاری نیروهای کادر اداری در استان شده است.
وی یادآور شد: انتظار داریم در استخدام های جدید دولت در استان بوشهر، موضوع بومیگزینی در اولویت ویژه قرار گیرد.
استاندار بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت افزایش انگیزه کارکنان و کارشناسان در دستگاههای اجرایی تأکید کرد و گفت: یکی از مشوق ها افزایش میزان دریافت حقوق و مزایا و تعریف پستهای جدید مدیریتی در ادارات است که می تواند باعث افزایش انگیزه و تلاش بیشتر کارکنان شود.
نظر شما