۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
بازگشت حساب شرکت‌ها به خوزستان، ۲۴ همت گردش مالی داشت
استاندار:

بازگشت حساب شرکت‌ها به خوزستان، ۲۴ همت گردش مالی داشت

استاندار خوزستان با اشاره به بازگشت بخشی از حساب‌های بانکی شرکت‌ها به استان گفت: طبق گزارش خزانه، این حساب‌ها در ۹ ماه گذشته بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته‌ است.

به گزارش بازار، سید محمدرضا موالی‌زاده در جلسه کمیته جذب اعتبارات عمرانی استان خوزستان با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه مالی و اقتصادی اظهار کرد: مدتی است به‌صورت منظم، عملکرد دستگاه‌های اجرایی در زمینه جذب اعتبارات ملی و استانی را رصد و میزان پیشرفت آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

وی افزود: گزارش‌های دریافتی از دستگاه‌ها با دقت صحت‌سنجی می‌شود تا از موجودی حساب‌ها و نحوه پیشرفت پروژه‌ها اطمینان حاصل شود. خوشبختانه بخش عمده‌ای از دستگاه‌های اجرایی با دقت و جدیت پای کار هستند.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه جذب اعتبارات در موعد مقرر یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها است گفت: ظرف ۲ روز آینده با دستگاه‌هایی که هنوز به حدنصاب جذب نرسیده‌اند، جلسه‌ای برگزار می‌شود تا موانع بررسی و برای رفع آن‌ها تلاش شود.

موالی‌زاده به دستگاه‌های کم‌کار توصیه کرد با برنامه‌ریزی و تلاش بیشتر نسبت به جذب اعتبارات باقی‌مانده اقدام و کاستی‌های گذشته را جبران کنند.

وی همچنین با بیان اینکه بازگشت حساب‌های بانکی به استان باید همراه با گردش مالی موثر باشد تصریح کرد: طبق گزارش خزانه، برخی حساب‌ها به استان بازگشته‌اند و طی ۹ ماه گذشته حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته‌اند که رقم قابل توجهی است.

استاندار خوزستان افزود: تنها بازگرداندن حساب‌ها کافی نیست، بلکه این حساب‌ها باید فعال، دارای موجودی و موثر در اقتصاد استان باشند.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت حمایت از اقتصاد محلی ادامه داد: پیگیر هستیم تا خرید شرکت‌ها از داخل استان انجام شود و دفاتر مالیاتی آن‌ها نیز در خوزستان فعال گردد.

موالی‌زاده در پایان گفت: جذب اعتبارات عمرانی، چه از محل منابع ملی و چه استانی، در اولویت است و انتظار می‌رود دستگاه‌ها بهترین عملکرد خود را در این زمینه ارائه دهند.

کد خبر: ۳۵۱٬۰۸۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha